Ενωτική Αριστερή Πρωτοβουλία για τις εκλογές της ΕΛΜΕ Άρτας

«Την Πέμπτη στις 16 Ιούνη 2022, μετά από σχεδόν 4 χρόνια καλούμαστε να προσέρθουμε στις κάλπες να ψηφίσουμε για νέο ΔΣ στην ΕΛΜΕ Άρτας, αντιπροσώπους στο 20° συνέδριο της ΟΛΜΕ και αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ» σημειώνει η Ενωτική Αριστερή Πρωτοβουλία που μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Οι εκλογές αυτές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που σφραγίζεται από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, όλο το προηγούμενο διάστημα, την κορύφωση μιας βαθιάς ταξικής αντιλαϊκής πολιτικής, που υπονομεύει εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, καταπατά δημοκρατικές ελευθερίες και γονατίζει εξαιτίας της ακρίβειας τα λαϊκά νοικοκυριά… Η Αριστερή Ενωτική Πρωτοβουλία και συνεπής σ’ αυτήν την ενωτική πολιτική στάση θα κάνει ό,τι μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση με στόχο τη συμμετοχή και τη συμβολή της στην ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος, για να «λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση» όπως λέει κι ο ποιητής.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
-Μόνιμους μαζικούς διορισμούς, κατάργηση προσοντολογίου.
-Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με βάση την προϋπηρεσία και το πτυχίο τους.
-Αυξήσεις στους μισθούς στο ύψος του πληθωρισμού για την αναπλήρωση των απωλειών εξαιτίας της ακρίβειας και ιδιαίτερη ενίσχυση των νεοεισερχόμενων συναδέλφων και γενικότερα των χαμηλών Μ.Κ. Αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ
-Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού…
Στις εκλογές στις 16 Ιούνη απαιτούμε μια άλλη ΕΛΜΕ! Αγωνιζόμαστε για μια άλλη ΟΛΜΕ που να εκφράζει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στην δημόσια εκπαίδευση και τα συμφέροντα και τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών μας!
Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε την Ενωτική Αριστερή Πρωτοβουλία
Ψηφοδέλτιο για ΕΛΜΕ – ΟΛΜΕ – NT ΑΡΤΑΣ ΑΔΕΔΥ
1. Ασπρούδη Κατερίνα, ΣΔΕΠ Άρτας
2. Καραμπίκα Βάσια, 3° ΓΕΛ Άρτας
3. Τριαντάφυλλος Βαγγέλης, ΓΕΛ Νεοχωρίου
4. Τσιρώνης Αυγέρης, Μουσικό Σχολείο Άρτας

Το ψηφοδέλτιο των ΣΥΝΕΚ για τις εκλογές της ΕΛΜΕ
Την Πέμπτη, 16/06/2022, οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας ψηφίζουμε τους εκπροσώπους μας για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ, για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, σημειώνεται σε ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων.
Και στην ανακοίνωση υπογραμμίζουν: «Ως Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις συμμετέχουμε με ένα ανανεωμένο, ισχυρό ψηφοδέλτιο Νίκης και ζητάμε την ψήφο των συναδέλφων μας για να αγωνιστούμε για ένα δημόσιο, δωρεάν, συμπεριληπτικό και ποιοτικό σχολείο».

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΙΘΥΚΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΡΙΣΕΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΝΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΠΕΤΣΟΥΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΣΠΕΝΤΖΑ ΟΛΓΑ
ΣΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΟΥΡΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΨΥΛΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Για Εξελεγκτική Επιτροπή
ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ