Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα πάρει το «σπίτι της γυμναστικής» στο ΟΑΚΑ...

Ο τρεις φορές ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε από το Παρίσι με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του από τη συμμετοχή του Ολυμπιακούς Αγώνες… Ο ολυμπιονίκης αφιέρωσε το τρίτο μετάλλιο σε όλους όσους τον αγαπάνε. «Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τούς το αφιερώνω» είπε, μεταξύ άλλων.

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ανακοίνωσε πως το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται μέσα στο ποδηλατοδρόμιο, θα έχει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια.

«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνειας υποδεχόμαστε σήμερα στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, τον Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτείας.
Συμβολικά γι’ αυτό που κάνεις για την πατρίδα, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, στο σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται μέσα στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται, παρουσία του Πρωθυπουργού θα έχει το όνομά σου: Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας», είπε ο Γ. Βρούτσης.