Τρείς παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Η Δημοτική Αρχή κωλυσιεργεί για το OPEN MALL

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρνουν το θέμα για τον “Κίνδυνο απένταξης του OPEN MALL”, τρείς παρατάξεις της μειοψηφίας του Δήμου Αρταίων.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ, οι παρατάξεις ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ) ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ (ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΛΙΤΣΑ), ζητούν την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, θεωρώντας πως «η Δημοτική Αρχή και ο κ. Τσιρογιάννης κωλυσιεργεί..».
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ(ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ)2.ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)3.ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ(ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΛΙΤΣΑ)
Ζητήσαμε σήμερα την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων με θέμα

“Κίνδυνος απένταξης του OPEN MALL”
Μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ και τα έγγραφα που μας απέστειλλε, θεωρούμε ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος απένταξης του έργου..Ένα έργο ύψιστης σημασίας για την εμπορική δυναμική της περιοχής μας.
Θεωρώντας ότι η Δημοτική Αρχή και ο κ.Τσιρογιάννης κωλυσιεργεί.. μη δίνοντας τις αντίστοιχες εξηγήσεις και το χρονοδιαγραμμα του έργου απαιτήσαμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και των υπηρεσιών του Δήμου που έχουν αναλάβει το έργο!!
Οι επικεφαλής των παρατάεξεων
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ
ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΛΙΤΣΑ»