Τρ. Αλμπάνης: «έδωσα την εκλογική μάχη με κίνητρο την αγάπη μου για τα Γιάννενα»

Τις ευχαριστίες του στους πολίτες που το τίμησαν με την ψήφο τους εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, και δηλώνει ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή.
«Με την ολοκλήρωση και της διαδικασίας της καταμέτρησης των ψήφων, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χιλιάδες συμπολίτες που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήταν μια εκλογική μάχη την οποία έδωσα με κίνητρο την αγάπη μου για τα Γιάννενα και την πίστη μου στην προοπτική που έχει αυτή η περιοχή και οι άνθρωποί της. Μοιράστηκα με πολλούς συμπολίτες μου ένα όραμα για τη δίκαιη ανάπτυξη της περιοχής που συναντούσε την ανάπτυξη της χώρας. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για το αποτύπωμα αυτών των συζητήσεων στις σκέψεις και στις προτάσεις μου για την περιοχή. Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και τους εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους για την πρόοδο της περιοχής μας.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών δεν ήταν αυτό που θέλαμε ως ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.. Ωστόσο, ξεκινά μια διαφορετική μάχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ, από τη θέση που τον ενέταξε ο λαός, θα δώσει αυτή τη μάχη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας, επιμένοντας στην υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και προτάσσοντας τα επίδικα της δημοκρατίας και των θεσμών. Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για την κοινωνία αναδεικνύοντας το ‘ΜΑΖΙ’ με την κοινωνία…», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Αλμπάνης.