Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Αντώνης Καραμπίνας

Με τον Χρήστο Τσιρογιάννη και το συνδυασμό Αρτινών ΣυνΕργασία για το Δήμο Αρταίων

Τα φαινόμενα διαχρονικής αναξιοκρατίας, όσο και να γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν από την κεντρική πολιτική σκηνή, έχουν οδηγήσει σταδιακά στην απομάκρυνση των νέων από τον συγκεκριμένο χώρο και στη δημιουργία ενός κλίματος αποστροφής και απέχθειας. Δεν αντιλαμβανόμαστε ,όμως, ότι η αδιαφορία και η αποχή από τα κοινά τελικά οδηγεί στο να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Για αυτό το λόγο πρέπει να δηλώνουμε παρών σε ότι αφορά την κοινωνική και μελλοντική μας εξέλιξη.
Σε μια εποχή ,λοιπόν, που κυριαρχεί το γκρίζο και η λογική της ηττοπάθειας αλλά και η μιζέρια, η προοπτική της αλλαγής είναι ξεκάθαρα στη δική μας διάθεση και θέληση να αγωνιστούμε. Έχουμε χρέος ως νέοι, να γίνουμε η αλλαγή που επιζητούμε και έχει ανάγκη η κοινωνία ή αν θα επιλέξουμε τη στασιμότητα, που θα οδηγήσει στην παγίωση μιας νοσηρής κατάστασης, χωρίς καμία προσδοκία για πρόοδο.

Έχοντας, λοιπόν, πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω απέναντι στον τόπο μου ,τον τόπο που γεννήθηκα ,μεγάλωσα, σπούδασα, και εργάζομαι, την ΆΡΤΑ μας και ,κυρίως, απέναντι στους νέους της πόλης μας, θα επιθυμούσα να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι Υποψήφιος στις Εκλογές της Αυτοδιοίκησης ΄Α Βαθμού.
Το Μάιο του 2019 μου δώσατε την ευκαιρία από τη θέση του Προέδρου Κοινότητας Αρταίων, του Δήμου Αρταίων, να αναδείξω αλλά και να συνεισφέρω με το Τοπικό Συμβούλιο στην επίλυση προβλημάτων της πόλης μας.
Για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, αποδέχθηκα την πρόταση του κ.Τσιρογιάννη και Δημάρχου Αρταίων, επικεφαλής του συνδυασμού <<Αρτινών Συνεργασία>> να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ως Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Αρταίων και τον ευχαριστώ για την εμιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Σας καλώ να γίνετε κοινωνοί της προσπάθειάς μου αυτής, με στόχο της απελευθέρωση της καταπιεσμένης δυναμικής που διαθέτει η πόλη μας, ώστε να πάμε την ΑΡΤΑ μας ακόμη πιο ψηλά.
Από τα ορεινά της Σκούπας και της Δαφνωτής μέχρι την Κορωνησία του Αμβρακικού. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και καμία. Έχουμε ανάγκη από όλους και είμαστε όλοι απαραίτητοι. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΑΣ.
Καραμπίνας Σ. Αντώνιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αρταίων