Φτηνότερα εισιτήρια στο Αστικό ΚΤΕΛ με επιδότηση του Δήμου Ιωαννιτών

Στην υπογραφή ετήσιας σύμβασης ύψους 90.000 ευρώ με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών, για την επιδότηση του εισιτηρίου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γεωργία Γιώτη, και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στέφανος Μουστακλής, τονίστηκε η εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων η οποία, σε ότι αφορά την επιδότηση των εισιτηρίων, εγκαινιάστηκε την περίοδο 2014-2019.

«Συνεχίζουμε μια επιτυχημένη συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ έχοντας δύο στόχους. Αρχικά να ελαφρύνουμε οικονομικά τους συμπολίτες μας, ειδικά αυτούς που ζουν πιο μακριά από το κέντρο της πόλης, αλλά και να ενθαρρύνουμε την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ως μια βασική παράμετρο για τους στόχους της βιώσιμης κινητικότητας και της κλιματικής ουδετερότητας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Από την μεριά της, η κ. Γιώτη, επισήμανε ότι η συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ είναι δυναμική και πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, ο κ. Μουστακλής ευχαρίστησε το δήμο για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι το Αστικό ΚΤΕΛ είναι πάντα ανοιχτό σε προτάσεις και δράσεις που εξυπηρετούν το κοινό το οποίο κάλεσε να μετακινείται με τα λεωφορεία από επιλογή και όχι από ανάγκη.