Χαμόγελα στο ΚΙΝΑΛ

Εκδήλωση με πολύ κόσμο για τις Ευρωεκλογές στην Άρτα

Πρώτη παρουσία ως υποψήφια Ευρωβουλευτής της Βούλα Γεωργάκη
-Ομιλητής και ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης

Με ομιλητές την Βούλα Γεωργάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και τον Παύλο Χρηστίδη, Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος πραγματοποιήθηκε η πρώτη πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα για τις Ευρωεκλογές. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή video αφιερωμένου στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΡΟΝΟΣ, πράγμα που χαροποίησε και τους ομιλητές και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα.

Οι δύο ομιλητές ανέλυσαν τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ, τόσο για τις Ευρωεκλογές, χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Η Βούλα Γεωργάκη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεοχώρι Άρτας και εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», μίλησε για την σημασία των Ευρωεκλογών. Η Ευρωβουλή πρέπει να αλλάξει και εμείς μπορούμε να το κάνουμε είπε η κ. Γεωργάκη. «Έβαλα πλάτη στο χώρο μας και στο Κίνημα γιατί θέλουμε μια Ευρώπη της Ελευθερίας, της δημοκρατίας του σοσιαλισμού. Η απόφασή μου δεν ήταν πιεσμένη, ήταν μια απόφαση απόλυτα ενσυνείδητη, και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις γιαυτό», είπε μεταξύ άλλων η κ. Βούλα Γεωργάκη. «Σήμερα είμαι στην πατρίδα μου, θα δώ τον κόσμο και θα μιλήσω από την καρδιά μου, αγνά και αληθινά όπως είναι οι σοσιαλιστές. Ξέρω τα προβλήματα του τόπου μου, είναι ένας τόπος φτωχός, αγροτικός, είναι ο τόπος που μεγάλωσε και γαλουχήθηκα και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι ανάμεσα στους συμπατριώτες μου» είπε η κ. Γεωργάκη.

Για την συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές και τη σημασία των εκλογών σε αυτές, μίλησε και ο εκπρόσωπος τύπου ο Παύλος Χρηστίδης.
Θέλω να πω ότι το πρώτο πράγμα που κάνουμε, σήμερα στην Άρτα είναι να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς τους πολίτες που έχουν δικαιολογημένα παράπονα, που νοιώθουν ότι το πολιτικό σύστημα δεν τους εκφράζει, που νοιώθουν ότι χρειάζονατι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Και τους λέμε, ότι πρέπει οι ίδιοι να πάρουν τις τύχες της πατρίδας μας και της Ευρώπης στα χέρια τους, να ενημερωθούν, τι λένε οι Ευρωπαϊκές ομάδες, να συγκρίνουν και να επιλέξουν την κατάλληλη, που είναι κοντά στις δικές τους ιδέες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χρηστίδης.

«Εμείς οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και δημοκράτες, έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο: Μακριά από τη λιτότητα, μακριά από το νεοφιλελευθερισμό, μακριά από τις συντηρητικές αντιλήψεις που τόσο ταλαιπώρησαν και την Ευρώπη και την Ελλάδα» είπε ο κ. Χρηστίδης.
«Νοιώθω πολύ μεγάλη χαρά, που βρίσκομαι στην Άρτα μετά από πέντε χρόνια που ήρθα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ το 2014, για να στηρίξω την προσπάθεια που κάνει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, αλλά και η συντοπίτισσά σας η Βούλα Γεωργάκη, μια γυναίκα απαράμιλλου ήθους» τόνισε ο κ. Χρηστίδης στις δηλώσεις του και επεσήμανε: «θέλω να στείλω ένα μήνυμα, πως αν θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα, αυτό δεν θα γίνει με μας απόντες.

Ειδικά εδώ στην Άρτα θέλω να πώ ότι καταλαβαίνω απόλυτα, όλους όσους στήριξαν και λόγω εντοπιότητας τον Αλέξη Τσίπρα, πρίν από τέσσερα χρόνια. Τι είδαν τέσσερα χρόνια μετά; Είδαν να μη γίνεται τίποτα από όσα υποσχέθηκε, είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται, σήμερα το 70% των Ελλήνων ζεί με ποσά κάτω των δέκα χιλιάδων. Χωρίς να λέμε ότι έγιναν όλα τέλεια τα προηγούμενα χρόνια επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ας ονειρευτούμε, όσοι ζήσαμε την Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων το τι μπορεί να πετύχει ο Έλληνας».