Χρήστος Γκόκας: «Ηπειρωτάρχης» του ΚΙΝΑΛ στη βουλή

Αν σε κάτι προσέβλεπαν από το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήταν να κερδίσουν δύο έδρες στην Ήπειρο, μία στην τριεδρική Άρτα και μία στην πενταεδρική εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων.

Τελικά, παρά την άνοδο και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, που προσέγγισαν σχεδόν το 40% στην Άρτα, η μία από τις 3 έδρες της Άρτας πέρασε στο ΚΙΝΑΛ.
Δεν επιτεύχθηκε όμως η κατάκτηση της μίας από τις 5 έδρες των Ιωαννίνων, οπότε ο Χρήστος Γκόκας, πρώην βουλευτής και από προχθές εκλεγμένος ξανά, θα βρεθεί να εκπροσωπεί την Ήπειρο στη βουλή, από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ.
Ο ίδιος ο Χρήστος Γκόκας δηλώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους και την ψήφο τους, που είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ την τρίτη θέση πανελλαδικά και την τρίτη έδρα στην Άρτα.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Άρτας για τον αγώνα που δώσαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο.
Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην ευθύνη της προσφοράς για κάθε ζήτημα και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος του τόπου μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα προσωπικά για την εμπιστοσύνη του, με την ψήφο του, που με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει τη δυνατότητα και την ευθύνη, με την εκλογή μου ως βουλευτή να εκπροσωπήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του στη Βουλή, και να εργαστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Άρτα. Αποτελεί για μένα δέσμευση, στη βάση μιας διαχρονικής σχέσης συνέπειας και ειλικρίνειας, απέναντι στην τοπική κοινωνία».