Χρήστος Μέγας: Debate τα προβλήματα της Άρτας

Την ώρα που στην κεντρική πολιτική σκηνή γίνονται προσπάθειες για την διοργάνωση ενός debate, έστω και εάν προβάλλονται προσκόμματα και επιστρατεύονται προσχηματικοί λόγοι για να αποφευχθεί η επί της ουσίας συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, στην Άρτα δεν υπάρχει κανείς λόγος να αποφεύγουμε τον διάλογο.
Εν όψει των εθνικών εκλογών καλούμε την υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Όλγα Γεροβασίλη και τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Γ.Στύλιο σε δημόσιο διάλογο με τον Χρήστο Μέγα (υποψήφιο βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής) μέσα από την συχνότητα του Arttv ή από όποιο άλλο ηλεκτρονικό ή έντυπο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης επιθυμούν.

Γιατί ο διάλογος και η ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα των θέσεων των πολιτικών κομμάτων είναι η «Ψυχής της Δημοκρατίας». Και ως υπεύθυνοι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις θέσεις μας και τις προτάσεις λύσεων στα χρονίζοντα προβλήματα/ του τόπου.
Φανταζόμαστε ότι τόσο η κ. Γεροβασίλη όσο και ο κ. Στύλιος δεν θα αρνηθούν αυτή την ευκαιρία διαλόγου επί θέσεων και προτάσεων. Δεν θα αποφύγουν δηλαδή να δεσμευτούν ενώπιον του Λαού. Εκτός και εάν απλώς δεν υπάρχουν προτάσεις και, τελικά, κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν και σε αυτές τις εκλογές επί των συγκεκριμένων, επιμένοντας ακόμη εν έτει 2019 να «ψαρεύουν» στα θολά νερά.

Εμείς πιστεύουμε ότι σε κάθε περίπτωση οι Πολίτες του Νομού Άρτας θα πρέπει να γνωρίζουν εάν υπάρχουν προτάσεις για να βγει ο τόπος μας από την παραγωγική και οικονομική περιθωριοποίηση και ποιές είναι αυτές.
Σε ότι αφορά το Κίνημα Αλλαγής έχουμε δημοσιεύσει διακήρυξη «10 δράσεων για την Άρτα» και θα επιμένουμε να μιλάμε συγκεκριμένα και δεσμευτικά.