Χριστόφορος Σιαφάκας: «Θα ενισχύσουμε πολύπλευρα τις κοινωνικές δομές»

Επίσκεψη στη δομή παροχής βασικών αγαθών Κοινωνικό παντοπωλείο

Επίσκεψη στη δομή παροχής βασικών αγαθών Κοινωνικό παντοπωλείο – παροχή συσσιτίου και Κοινωνικό φαρμακείο πραγματοποίησε ο κ. Σιαφάκας συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την επάρκεια και τους κανόνες υγιεινής, αλλά και τους συνεχάρη για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ο κ. Σιαφάκας μετά το πέρας της επίσκεψής του έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πολλοί συμπολίτες μας έχουν ανάγκη ουσιαστικής βοήθειας για την καθημερινότητά τους και είναι ευθύνη μας να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς. Η στήριξή μας ως νέα δημοτική αρχή δεν μπορεί παρά να είναι δεδομένη, ειδικότερα σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη είναι σημαντική για να βοηθηθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ο ρόλος των δομών αυτών είναι πολύ σημαντικός διότι προωθούν την κοινωνική συνοχή, βοηθούν στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ευαισθητοποιούν άτομα και ομάδες πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων, με στόχο την συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου Αρταίων.

Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να ενισχύσουμε πολύπλευρα τις κοινωνικές δομές και τους εργαζομένους σε αυτές. Θα σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω. Το πρώτο βήμα για την εξέλιξη της ηθικής είναι η αίσθηση της αλληλεγγύης. Για αυτό είμαστε Υπεύθυνα όλοι Μαζί εδώ σήμερα».