Ψηφίζουμε “Άρτα Υπεύθυνα Μαζί” για ένα καλύτερο μέλλον!

Γράφει ο Νικόλαος Κέφης

Η Άρτα είναι ο αγαπημένος τόπος όλων μας, καθώς έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ. Πλέον όλοι διαμένουμε σε αυτό τον τόπο με τις οικογένειές μας, με αποτέλεσμα να μας ενδιαφέρει βαθύτατα η ανάπτυξη και εξέλιξή του, πόσο μάλλον σε μια εποχή που οι κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές είναι ραγδαίες. Ως ευαισθητοποιημένος πολίτης της περιοχής, νιώθω έντονο το αίσθημα του χρέους, αλλά και της ευθύνης να προσφέρω όσο μπορώ για την αναβάθμιση του Δήμου μας. Γι’ αυτό το λόγο, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές ως Δημοτικός Σύμβουλος του Χριστόφορου Σιαφάκα με τον συνδυασμό “Άρτα Υπεύθυνα Μαζί”.

Ο Χριστόφορος Σιαφάκας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, με όραμα, αξίες και ιδανικά, που εναρμονίζεται πλήρως με τον τόπο μας. Κοινό μας όραμα είναι ο εκσυγχρόνισμός της Άρτας και η υιοθέτηση ενός νεότερου και εναλλακτικού τρόπου ζωής, που να μπορεί να προσαρμοστεί και να ταιριάξει στην κοινότητά μας, χωρίς να αλλοιώσει την ιδιαίτερη ταυτότητα και παράδοσή της. Ως κάτοικοι της περιοχής για όλη μας τη ζωή, γνωρίζουμε σε βάθος τις δυσλειτουργίες που την χαρακτηρίζουν και έχουμε ως βασικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Η κοινωνία μας χρειάζεται στην πολιτική έντιμα άτομα, που λειτουργούν με γνώμονα το κοινό όφελος, βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Η διεκδίκηση όλων όσων μας αξίζουν είναι το πρωταρχικό μέλημα του συνδυασμού μας, ο οποίος αποτελείται από μορφωμένους και συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Η κοινωνική ευθύνη που νιώθουμε απέναντι στον Δήμο και τους συμπολίτες μας είναι πολύ ισχυρή και θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Άμεση προτεραιότητά μας είναι η επανεξέταση και ολοκλήρωση όλων των έργων που δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, αλλά και η δημιουργία νέων έργων υποδομής, που θα προσδώσουν νέα πνοή και διάσταση στον Δήμο μας. Για όλους εμάς, η δημοκρατική λειτουργία και η χρηστή – διάφανη διοίκηση, σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία κάθε μας ενέργειας, σκοπεύουν να κάνουν πράξη κάθε εξαγγελία! Στον συνδυασμό μας δεν έχει θέση η μικροπολιτική και η αποποίηση των ευθυνών, αλλά η δημιουργία ουσιαστικού έργου που θα προσδώσει αξία. Η θέληση για κοινωνική προσφορά μας χαρακτηρίζει στο έπακρο, καθώς επιθυμούμε την πρόοδο μέσα από την ομαδική και λεπτομερή δουλειά.
Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε στον Δήμο μας νέες προοπτικές, χαράσσοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Η διασφάλιση της ασφάλειας, οι οικονομικές προοπτικές, η πράσινη ενέργεια και ο τουρισμός μπορούν να συμβάλουν στην ανέλιξη του Δήμου μας και να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή μας προς το καλύτερο. Με την επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων σε καίριες θέσεις, μπορούν όλα μας τα όνειρα να αποκτήσουν σάρκα και οστά, αποκομίζοντας την υλική και ηθική ικανοποίηση που μας αξίζει. Ας αναβαθμίσουμε την Άρτα με υπευθυνότητα, εντιμότητα και δυναμισμό!

***** Ο Νικόλαος Κέφης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος