Όλγα Γεροβασίλη: 21 Μαΐου περνάμε από τον κυνισμό παντού, στη δικαιοσύνη παντού!

Σε παρέμβασης της η Όλγα Γεροβασίλη υποψήφια Βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Κontra channel και στους Φ. Κλαυδιανό, Κ. Πουλακίδα και Σ. Σουρμελίδη, μιλώντας για την Άρτα τόνισε πως «Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε κανένα προεκλογικό σποτ. Κυριαρχούν εικόνες εγκατάλειψης και ερήμωσης, αδυναμία ανταπόκρισης των μικρομεσαίων και του αγροτικού κόσμου στην έκρηξη ακρίβειας».
Σχολιάζοντας την κριτική περί «μιζέριας» των προεκλογικών σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ό. Γεροβασίλη σημείωσε ότι αυτό που κάποιοι ονομάζουν μιζέρια είναι απλώς η ζωή των πολλών. Όποιος έχει επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα το αποτυπώνει. Όποιος πάλι δεν έχει ή δεν τον ενδιαφέρει να έχει, είτε αρκείται στο είδωλό του στον καθρέφτη είτε επιχειρεί να εξωραΐσει την κατάσταση, όπως ο κ. Μητσοτάκης.

Αποκαρδιωτική η εικόνα στην Άρτα
Η υποψήφια βουλευτής Άρτας διαβεβαίωσε στη συνέχεια ότι στην περιοχή της η οποία βασίζεται στον πρωτογενή τομέα τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε κανένα προεκλογικό σποτ. Κυριαρχούν εικόνες εγκατάλειψης και ερήμωσης, αδυναμία ανταπόκρισης των μικρομεσαίων και του αγροτικού κόσμου στην έκρηξη ακρίβειας. Οι άνθρωποι νιώθουν φόβο και απόγνωση. Η σημερινή κατάσταση της χώρας οφείλεται στις νεοφιλελεύθερες εμμονές Μητσοτάκη-ΝΔ και στις πολιτικές τους. Είναι πραγματικότητα οι εξωγενείς κρίσεις όπως η πανδημία και η ενεργειακή κρίση. Είναι όμως και πραγματικότητα ότι η χώρα μας χτύπησε πρωτιά σε αρνητικά ρεκόρ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη (ενδεικτικά, ακριβότερη χώρα σε ενέργεια, ακρίβεια, χαμηλότερες οι αμοιβές των εργαζομένων, οι περισσότεροι νεκροί ανά εκ. πληθυσμού στην πανδημία πανευρωπαϊκά κ.λπ.). Οι νεοφιλελεύθερες εμμονές της ΝΔ καθόρισαν και την επιλογή συγκεκριμένων πολιτικών οι οποίες έφεραν τη χώρα και τους πολίτες σε αυτό το σημείο. π.χ. Η προτεραιότητά τους να ιδιωτικοποιήσουν το ΕΣΥ επικράτησε της πραγματικότητας και των αναγκών που γέννησε η πανδημία, με τα γνωστά αποτελέσματα».
«Η προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στην κοινωνία και στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου. Έχουμε διαφορές με το ΠΑΣΟΚ ωστόσο η ισχυροποίηση του κοινωνικού κράτους, η μη ιδιωτικοποίηση του νερού, τα εργασιακά δικαιώματα, η μείωση της ακρίβειας είναι σημεία σύγκλισης του προοδευτικού χώρου» κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.