Γεροβασίλη: οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ

Αστειότητες και υπαρξιακή αγωνία από το ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την ερώτηση δια της κ. Καϊλή στην ευρωβουλή σχετικά με τα 38 σπίτια του Παπαδημούλη,η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, στα Παραπολιτικά FM, και στην εκπομπή “Καινούργια Μέρα” με τον Δημήτρη Τάκη.

Στην παρέμβαση της η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, υπερασπίστηκε τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, αστεία θέματα με μπόλικη δόση υπαρξιακής αγωνίας χαρακτήρισε την ερώτηση ΚΙΝΑΛ δια της κ. Καϊλή στην ευρωβουλή ως και τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου κ. Χρηστίδη ότι δε συζητά το ΚΙΝΑΛ με το ΣΥΡΙΖΑ όσο κρατούν τον Παπαδημούλη.
Όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, «Ο Παπαδημούλης είναι ένας έντιμος πολιτικός με πολύ μακρά πορεία. Έχει δε ήδη δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Φυσικά όλοι/ες κρινόμαστε καθημερινά και κυρίως από το σύνολο της διαδρομής μας. Και όλα είναι ανοιχτά προς κρίση. Ανάμεσα σε αυτά και τα κίνητρά μας.Όπως εν προκειμένω το κίνητρο της ΝΔ να κουκουλώσει το ζήτημα της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, των 20 εκ. τα οποία δόθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες στα ΜΜΕ μέσα από μία προσπάθεια αντιπερισπασμού με υποβολιμιαία αρθρογραφία! Στο τέλος βεβαίως θα αναμετρηθούμε ως προς την διαφάνεια και το θεσμικό τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Όπως και το κίνητρο του ΚΙΝΑΛ που είναι η πολιτική του επιβίωση! Όπως είπα αυτή τη στιγμή, όντας διχασμένο, δίνει ένα υπαρξιακό αγώνα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο. Μένει να κριθεί πολιτικά με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν. Κατανοητό ό,τι γίνεται και λέγεται, αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, στο σχόλιό της για το άρθρο Σπίρτζη, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, όπου ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι κυβερνώσα αριστερά χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει, η γραμματέας της Κ.Ο. είπε πως αυτή η διατύπωση είναι μία δεδομένη διαπίστωση που γίνεται από το πανελλήνιο. Και από όλα τα ιδεολογικά ρεύματα μέσα στο κόμμα. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το πρόσωπο του πρόεδρου. Η οποιαδήποτε αμφισβήτηση καλλιεργήθηκε ήταν όχι εσωτερική αλλά εξωτερική κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Προέδρου του. Σχετικά δε με την άποψη Σπίρτζη περί διαφορετικής οργανωτικής δομής στο κόμμα, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι γίνονται πολλές συζητήσεις και για τα οργανωτικά ζητήματα πέραν της πολιτικής πρότασης. Άλλωστε εκκινούν από το τέλος του μήνα οι προσυνεδριακές διαδικασίες. Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει καταστατικό λειτουργίας σύμφωνα με το οποία έχει γραμματέα του κόμματος. Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Σπίρτζη και τη συμμετοχή του στη διαδικασία της διεύρυνσης, ξέρω ότι με το άρθρο του εξέφρασε μία άποψη στο πλαίσιο μίας ανοιχτής συζήτησης όχι κάποια προσωπική φιλοδοξία, διευκρίνισε η κ. Γεροβασίλη.