Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας

Εύσημα στη Δημοτική αρχή για την καλή εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Άρτας

Η καλή εικόνα που παρουσιάζει πλέον το κεντρικό Δημοτικό Στάδιο Άρτας μετά και τις πρόσφατες εργασίες που έγιναν από τη Δημοτική αρχή (βελτίωση του χλοοτάπητα, τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων στις θέσεις των επισήμων και VIP, καθώς και η αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρονικού χρονομέτρου), ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκε ευμενώς τόσο από τους φιλάθλους αλλά και από τους φιλοξενουμένους χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας με την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Σε ανακοίνωση του ΔΣ της Αναγέννησης αναφέρονται τα εξής: «Δίνουμε και εμείς λοιπόν σαν ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας τα εύσημα στη Δημοτική αρχή και στο Δήμαρχο Αρταίων κύριο Χρήστο Τσιρογιάννη, που ειδικά στα τελευταία κρίσιμα ματς της ομάδας μας, μας τιμά με τη παρουσία του (σαν θεσμικό όργανο που είναι) στο γήπεδο, μάλιστα έχει αποδειχθεί και αρκετά “γουρλής” γιατί η παρουσία του στην εξέδρα συνοδεύεται και με δικές μας νίκες στον αγωνιστικό χώρο!
Ευχαριστούμε επίσης και τους αντιδημάρχους αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων, που κι αυτοί, επίσης (οι περισσότεροι) μας τιμάνε με τη παρουσία τους στο γήπεδο, όπως φυσικά και τον πρόεδρο του αθλητικού κέντρου τον κ. Σωτήρη Χριστούλη, ο οποίος μάλιστα, για όσους δε το γνωρίζουν, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος σε παλαιότερη διοίκηση της ομάδας μας.

Επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το… καλύτερο, θέλουμε (όπως φυσικά φανταζόμαστε και όλοι οι φίλαθλοι αλλά και οι αγωνιζόμενοι αθλητές της πόλης, είτε αυτοί είναι του ποδοσφαίρου, είτε του κλασικού αθλητισμού, του στίβου κτλ) η Δημοτική αρχή να είναι αρωγός στη προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας και για το λόγο αυτό, θα πρέπει μεταξύ άλλων και το κεντρικό Δημοτικό Στάδιο να είναι ένα κέντρο αναφοράς για όλους, να είναι ένα πραγματικό στολίδι που θα το χαίρονται άπαντες.
Ευελπιστούμε λοιπόν ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για βελτιστοποίηση και οι όποιες εργασίες απαιτούνται για να γίνει αυτό δυνατό, δε θα σταματήσουν.

Είναι αρκετά αυτά που θα πρέπει ακόμη να γίνουν πράξη και έχουν φυσικά προταθεί και από την μεριά μας σαν ομάδα και αφορούν ελλείψεις όπως είναι π.χ. ο κεντρικός ηλεκτροφωτισμός του Σταδίου και κάποιες άλλες σημαντικές επιμέρους παρεμβάσεις που είναι φυσικά γνωστές στη Δημοτική αρχή και εάν πραγματοποιηθούν θα ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο το κεντρικό Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

*Θα ήταν παράληψη μας να μην αναφέρουμε φυσικά και τον Αντιπεριφερειάρχη μας τον κ. Βασίλη Ψαθά, που κι αυτός παραβρίσκεται σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις μας όπως πρόσφατα ήταν εκεί, στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας».