Πανελλήνιες μαχητικές αναμετρήσεις για το PANOS TEAM

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους αθλητές του PANOS TEAM σε αγώνες KICKBOXING που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα υπό την αιγίδα τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ) την περασμένη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.
Η συμμετοχή ξεπέρασε τους 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα όλων των ηλικιών.
Οι αγώνες αυτοί ήταν αγώνες προετοιμασίας και ένα δυνατό τεστ για τους αθλητές ώστε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας.

Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι:
1)Αναστασοπούλου Αναστασία
2)Ζυγουβέλη Αναστασία
3)Γιάννης Γεώργιος
4)Γιάννης Άγγελος
Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές Μίλτο Πάνο και Νίκο Πάνο για τις επιτυχίες τους. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ στο ΔΣ της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου, Αρτινός Κώστας Παπαπάνος θα είναι ο εκπρόσωπος για το Νομό Άρτας στο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
“Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τις Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες για την μεγάλη τους αγάπη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με εξέλεξαν για τον νομό Άρτας στο ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος της κορυφαίας οργάνωσης των αποδήμων Ηπειρωτών που εκπροσωπεί περοσσότερους από 450 Συλλόγους, Ομοσπονδίες και Αδελφότητες. Επίσης να ευχαριστήσω την παράταξή μας “Εθελοντική Συμμαχία Ηπείρου” και ιδιαιτέρως τον αρχηγό μας Βασίλη Παπαιωάννου, την Μαίρη Καραγιώργου, τον Σωκράτη Τσατσούλη, τον Ηλία Δήμα αλλά και όλους τους συνυποψηφίους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την βοήθειά τους.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σελλάδες Άρτας αγαπάω με πάθος την Ήπειρο και αγωνίζομαι εθελοντικά επί σειρά ετών είτε ως μέλος Συλλόγων είτε ως πρόεδρος τώρα του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ την πατρίδα Ήπειρο και τα συμφέροντά της.
Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες όλων των παρατάξεων αλλά και όσους δεν εκλέχτηκαν και όλοι μαζί να αγωνιστούμε να φέρουμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει να είναι”, αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Κώστας Παπαπάνος.

Στο 1ο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας ο ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συμμετείχε στο 1ο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στα Σκόπια, παρουσία των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ. Στο φόρουμ συμμετείχαν 140 Έλληνες επιχειρηματίες και πληθώρα συναδέλφων τους από τη Βόρεια Μακεδονία, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργειών.

Ο κ. Καραγιάννης σε δηλώσεις τόνισε: “Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, αμέσως μετά τη λήξη του εμπάργκο. Θεώρησα χρέος μου να συμμετάσχω στο φόρουμ και να στηρίξω τον Έλληνα πρωθυπουργό, στη μεγάλη προσπάθεια διεύρυνσης και εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων μέσω των εμπορικών ανταλλαγών και της οικονομικής διπλωματίας.”
Γιάννης Καραγιάννης – Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ

Χειροθεσία Πνευματικού-Εξομολόγου στους Ναζαίους Άρτης
Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Ναζαίους Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.
Ο Σεβασμιώτατος, χειροθέτησε Πνευματικό-Εξομολόγο τον εφημέριο της Ενορίας Κεντρικού, Αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο π. Χρύσανθο Μάνο.

Ο Νότης Μαριάς φέρνει στην Ευρωβουλή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προωθεί με πρωτοβουλία του ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Ως γνωστό φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Στο πλαίσιο αυτό ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής με χθεσινή του επιστολή ζήτησε από την Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστικών (ECR) να προτείνουν να συμπεριληφθεί στην Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα συνεδριάσει στο Στρασβούργο 15-18 Απριλίου, για συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος το θέμα: «Αναγνώριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου». Οψόμεθα.

Είπαν
«Μίλησα κάποτε σ’ έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι’ αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: “Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες”. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ».
Ο πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεφε στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις: το 70% των πολιτών λένε φτάνει πιά με αυτή την κυβέρνηση!», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Συλιγάρδο, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Πρωταπριλιά
«Εθισμένος στα ψεύδη, ο κ. Βρούτσης δεν θα μπορούσε να μην «τιμήσει» την Πρωταπριλιά… την 1η Απριλίου, με ένα ακόμη ψέμα επιχείρησε να υπονομεύσει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και να κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτό. Καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συντάξεων. Καμία αίτηση συνταξιοδότησης δεν έχει διαγραφεί. Τεχνικά δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο(…) Τα γεγονότα είναι αμείλικτα όση λάσπη και αν εκτοξεύει. Η ΝΔ άφησε απλήρωτες 400.000 συνταξιοδοτικές παροχές. Η σημερινή Κυβέρνηση έχει εκδώσει 826.674 συνταξιοδοτικές παροχές και έχει μειώσει κατά 72% τις εκκρεμότητες».
Από δήλωση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, για την καταγγελία Βρούτση περί «εξαφάνισης» αιτήσεων συνταξιοδότησης.

fake news 
«Οι ιστότοποι ειδήσεων που δημοσιεύουν ψεύτικα νέα έχουν πολλές φορές ονόματα που μοιάζουν με πραγματικών εφημερίδων. Δεδομένου δε ότι οι ψεύτικες ειδήσεις προσελκύουν πολλούς αναγνώστες, αυτοί οι ιστότοποι μπορούν εύκολα να προσελκύσουν διαφημίσεις, άρα έσοδα. Έτσι, μπορούν να πληρώσουν υψηλές αμοιβές σε επαγγελματίες που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά στα ολοένα συρρικνούμενα συμβατικά μέσα ενημέρωσης για να «μοντάρουν» ψεύτικες ειδήσεις».
Από άρθρο του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ»