Προσφορά Αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. σε άπορους συμπολίτες

Την ικανοποίησή του εκφράζει το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ γιατί και στις γιορτές που πέρασαν, και παρά τις γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες, κατάφερε να στηρίξει όλες τις οικογένειες του νομού μας που χρειάστηκε να βοηθηθούν.

Από την αρχή είχε θέσει σαν στόχο να συγκεντρωθεί υλικό για 250 περίπου δέματα. Ο στόχος αυτός, μαζί με το υλικό που έχει μείνει ακόμη για διανομή, έχει υπερκαλυφθεί.
Όπως σημειώνεται και σε σχετική δήλωση, για το λόγο αυτό «το Τμήμα μας αισθάνεται την ανάγκη, αφού ευχηθεί σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε καλό, να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω, οι οποίοι ευχαρίστως ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας και συνεισέφεραν περισσότερο ή λιγότερο στην προσπάθειά μας:

Α. Την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ, τον Πρόεδρο Dr.κ. Αντώνιο Αυγερινό, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Σκούμα, οι οποίοι αναγνωρίζοντας ότι ως μικρός νομός έχει ιδιαίτερα προβλήματα ανεργίας μας ενισχύουν ανάλογα.

Β. Τις παρακάτω επιχειρήσεις και φορείς του νομού μας οι οποίοι και αυτή τη φορά στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την προσπάθειά μας:
1. Το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
2. Το S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ.
3. Το Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ ΑΕ.
4. Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.
5. Τη ΝΟΔΕ Άρτας.
6. Την ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ ΙΚΕ.
7. Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άρτας.

Γ. Πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι ενίσχυσαν με τρόφιμα ή χρήματα την προσπάθειά μας.
Σε όλους τους παραπάνω εκ μέρους όλων όσων βοηθήθηκαν από την προσφορά τους τους εκφράζουμε και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή τη νέα χρονιά».