Αισθητή η παρουσία του Α.Σ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου

Αξιόλογες οι επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών

Το Δ.Σ του Α.Σ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες τού συλλόγου που έλαβαν μέρος στους αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στο στάδιο << Ζωσιμάδες >> στα Ιωάννινα στις 16/05/2021, με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τους νομούς Ιωάννινων , Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας και Λευκάδας.
Το τμήμα Στίβου του συλλόγου μετά από 30 και πλέον χρόνια απουσίας έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του στους αγώνες αυτούς ,χάρις στην συστηματική προπονητική δουλειά των καθηγητών Φυσικής Αγωγής , Κώστα Δημήτριο , Ζαρζάνη Αθανάσιο και Μπάρκα Ευαγγελίας .

Στους παραπάνω αγώνες ο αθλητής Παπανδρέου Φώτης (17/07/2006) πέτυχε δύο πρώτες νίκες στα 150 μέτρα και στο άλμα εις μήκος . Οι επιδόσεις του τόσο στα 150 μέτρα (17’’83) όσο και στο μήκος ( 6.10 m) έφεραν τον Αθλητή μας να παίρνει την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και στα δυο αγωνίσματα . Τον Αθλητή του Α.Σ ΠΥΡΡΟΥ τον συνεχάρησαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Ολυμπιονίκης Κεντέρης Κώστας και ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Χασκής Αθανάσιος, επίσης αξιόλογες ήταν και οι επιδόσεις των αθλητριών Τζαλοκώστα Άσπα και Παρρά Ναταλία στα 80 μέτρα. Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση του μικρού μας αθλητή (2008) στην σφαιροβολία Βλάντι Εγκλαντίν.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Παπάζογλου αναφέρονται και τα εξής: «Ο προπονητής του αθλητή Παπανδρέου κύριος Κώστας Δημήτριος δήλωσε ότι η προπονητική δουλειά συνεχίζεται και ότι εγώ και ο αθλητής του συλλόγου μας είμαστε αισιόδοξοι για μια μεγαλύτερη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα . Το Δ.Σ του << Α.Σ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ >> ανακοινώνει την επανέναρξη των Ακαδημιών Στίβου με τις προπονήσεις να γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας από τις 19.00 μμ. Οι εγγραφές συνεχίζονται…»