«Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας»

«Πρέβεζα: Όπως εμείς τη θέλουμε και όπως μας αξίζει»

Οι «Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας», διοργανώνουν στις 02 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, Διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Πρέβεζα: Όπως εμείς τη θέλουμε και όπως μας αξίζει»
Πιο συγκεκριμένα οι «Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας»,μετά την επιτυχία που είχε η πρώτη μας διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας-ενεργειακές κοινότητες- προστασία περιβάλλοντος-ωφέλεια καταναλωτή, διοργανώνουν την Διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση στην οποία όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «θα ασχοληθούμε με τα ζητήματα της πόλης μας που μας απασχολούν όλους όπως το κυκλοφοριακό, συγκοινωνιακό, καθαριότητα, απορρίμματα, κάστρα, στρατόπεδα, λιμάνι κλπ.»

-Καλεσμένοι για να αναλύσουν τα θέματα αυτά είναι οι επιστήμονες και οι αυτοδιοικητικοί:
Νίκος Μπελαβίλας: Αναπληρωτής Καθηγητής Πολεοδομίας στη Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος ΕΜΠ.
Αριάδνη Βοζάνη: Αρχιτέκτων μηχανικός, λέκτορας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π.
Φίλιππας Φίλιος: Δήμαρχος Ιωννιτών Από το 1987 – 1994 και από το 2011-2014
Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση: Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ηπείρου, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, πρώην Δήμαρχος Σουλίου.

-Χαιρετίζουν:
Κώστας Λογοθέτης: Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ»
Ευάγγελος Γιαννουλάτος: Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας.
Ευκλείδης Φονταράς: Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Γεώργιος Νίτσας: Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν για τους «Ενεργούς Δημότες Πρέβεζας» η κ. Χριστίνα Κριτσιμά και ο κ. Νίκος Παπανδρέου ο καθένας που επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση να συνδεθεί στο κανάλι του studioCinematicon από τοYouTube και ο σύνδεσμος θα αναρτηθεί στην ομάδα του f/b«Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας».