Στα εγκαίνια του νέου Ιατρείου στην Άρτα του Αναστάσιου Α. Τσεκούρα

«Η αφοσίωση στην ομορφιά και η δημιουργία όμορφων πραγμάτων είναι η δοκιμασία όλων των μεγάλων πολιτισμών». Αυτή η φράση του Όσκαρ Ουάιλντ, που τον ενέπνευσε ως φοιτητή ιατρικής, ήταν μία από τις συνισταμένες που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πλαστική χειρουργική. Η υπηρεσία του ‘ωραίου’, η καλλιτεχνική του φύση, αλλά και η αγάπη του για τη μαθηματική επιστήμη, ανέδειξαν το πολύπλευρο ταλέντο του και τον κατέταξαν ανάμεσα στους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον συμπατριώτη μας πλαστικό χειρουργό από τους πλέον γνωστούς και αναγνωρισμένους, Αναστάσιο Α Τσεκούρα MD PhD, εξειδικευμένο στην αισθητική χειρουργική, στην επανορθωτική χειρουργική αποκατάσταση του μαστού, στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική και στα laser στην αισθητική χειρουργική, που την Παρασκευή το βράδι, 1 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου Ιατρείου του στην Άρτα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια του νέου μας υπερσύγχρονου ιατρείου, το οποίο δεσμεύεται να προφέρει κορυφαίες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας» επεσήμανε ο κ.Τσεκούρας με ανάρτησή του μετά τα εγκαίνια, στα οποία συνέρρευσαν πλήθος Αρτινές και Αρτινοί. Αψευδής μάρτυρες οι φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά.