Επιστήθιοι Φίλοι - Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας

Μην ξεχνάς να προσέχεις τον εαυτό σου

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ- DON’T FORGET TO CARE FOR YOURSELF ο τίτλος της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον μήνα Οκτώβριο που αφορά την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας.
Σε σχετική ενημέρωση από τον Σύλλογο αναφέρονται τα εξής:
ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΖ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ!

Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα είδος καρκίνου που μπορεί να διαγνωστεί έγκαιρα οδηγώντας σε σίγουρη ίαση. Δεν ξέρει καμιά μας αν θα αρρωστήσει από καρκίνο του μαστού, μπορούμε όμως όλες μας να επιλέξουμε την έγκαιρη διάγνωση κλείνοντας σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για την ετήσια ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ μας και τον ΥΠΕΡΗΧΟ μας.

Η KΑΦΕΕΜΠΟΡΙΚΗ είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ήπειρο στο χώρο της εστίασης και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για το μήνα Οκτώβριο δημιούργησε ένα νέο χάρτινο ποτήρι αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και με το σύνθημα «don’t forget to care for yourself » «μην ξεχνάς να προσέχεις τον εαυτό σου» συμβάλλει και η ίδια με το δικό της μοναδικό τρόπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ενημέρωση αυτής της καμπάνιας.

Οι επιχειρήσεις
-LE PONT (Κωστακιοί) -LE PONT (περιφερειακή οδός 22)
-PASSANTE (Β. Πύρρου 45)
-JOKER (Γ.Μάτσου 12)
-Παραποτάμιο πάρκο Νεοχώρι
– ΔΙΕΘΝΕΣ (Κατσιμήτρου 41)
-LOCAL (Καλαμιά Φιλοθέης)
που συμμετέχουν-συνδράμουν σε αυτή τη δράση θα έχουν στην πόρτα του καταστήματος τους μια αφίσα με το μήνυμα «don’t forget to care for yourself» και τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ποτηριού.
ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΟΖ ΠΟΤΗΡΙ!
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν και στον Σύλλογο μας. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις.
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!