Εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στον Καταρράκτη Άρτας

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Στύλιου, της βουλευτού Όλγας Γεροβασίλη, του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, του Δημάρχου Κ. Τζουμέρκων Χρήστου Χασιάκου και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης στον Καταρράκτη Άρτας, των θυμάτων των Γερμανών.
«Παρευρέθηκα σήμερα και κατέθεσα στεφάνι στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και της πυρπόλησης του μαρτυρικού χωριού Καταρράκτη Άρτας στα Τζουμέρκα. Στη μνήμη των εκτελεσθέντων Καταρρακτινών, από τα στρατεύματα κατοχής τον Οκτώβριο του 1943, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Επιμνημόσυνη Δέηση και τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή. Τιμάμε και δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας!» σημείωσε σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός Γιώργος Στύλιος.
Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, στον Καταρράκτη Άρτας, τον Οκτώβρη του 1943, παραβρέθηκε η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.«Χρέος μας ο αδιάκοπος αγώνας ενάντια στο φασισμό και η υπεράσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της εθνικής ανεξαρτησίας» δήλωσε η βουλευτής Άρτας.