Ο "ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ"

Στις 31 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Άγναντα ο 8ος μαραθώνιος αγώνας «Ο Δρόμος του Ταχυδρόμου» υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων…

Πρόκειται για ένα δρώμενο που εκτός από τη συμμετοχή αθλητών στο όμορφο φυσικό τοπίο των Τζουμέρκων, στόχο έχει και την απόδοση τιμής των ταχυδρόμων που έδρασαν στην δύσβατη αυτή περιοχή τα προηγούμενα χρόνια.
Τον αγώνα του Ταχυδρόμου τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος, ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χασιάκος Χρήστος, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Άρτας κ. Φώτης Φώτιος, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Ντίνος Παπαδημητρίου, οι αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Ριζάκης, κ. Γεώργιος Στασινός, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου κ. Χαρά Βρατσίστα, ο πρόεδρος της Τ.Κ Καταρράκτη κ. Θανάσης Σαλαμούρας.

«Στο χωριό Άγναντα Άρτας πραγματοποιήθηκε ο 8ος μαραθώνιος αγώνας «Ο Δρόμος του Ταχυδρόμου». Η εκδήλωση έχει στόχο την ανάδειξη της περιβαλλοντικής ομορφιάς των Τζουμέρκων και γίνεται προς τιμήν των ταχυδρόμων που έδρασαν στην δύσβατη αυτή περιοχή τον προηγούμενο αιώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους διοργανωτές, για την άρτια οργάνωση και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων» σημείωσε ο Αρτινός Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.