Επιστήθιες φίλες!

Μια ζεστή αγκαλιά από το πουθενά, από εκεί που δεν το περιμένεις

Όντως, θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτερές σου φίλες! Μια ζεστή αγκαλιά από το πουθενά, από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάποιοι ξένοι νοιάζονται για σένα.
Λίγους μήνες πριν την έλευσή μου στη πόλη της Άρτας ήρθα αντιμέτωπη και γω, όπως τόσες άλλες γυναίκες, με τον καρκίνο στο μαστό. Δεν έπεσα από τα σύννεφα διότι τον περίμενα κάποια στιγμή, έπειτα από 15 χρόνια εντατικής παρακολούθησης. Αυτή μου η αίσθηση ενισχυόταν κάθε φορά από τα λεγόμενα των γιατρών, όπως: «έχεις πυκνό μαστό και παραγωγικό», «είναι σαν βόμβες έτοιμες να εκραγούν» κτλ. Αγωνία, φόβος, άγχος σε δόσεις όλα αυτά τα χρόνια. Έκανα τρία χειρουργεία και στο τρίτο μου χτύπησε την πόρτα. Δόξα τω Θεώ, ήταν in citu και χρειάστηκαν μόνο ακτινοβολίες.
Ως καρκινοπαθής πλέον τα βήματά μου οδηγήθηκαν στον σύλλογο. Με δέχθηκαν αμέσως σε όλα τα τμήματά τους με πολύ αγάπη. Τόσο η πρόεδρός του όσο και οι εθελοντές/τριες του χαρακτηρίζονται από χαρά, χιούμορ, θετικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς. Περνάμε όμορφα, δημιουργικά, ξεχνάμε το πρόβλημά μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια και την συμπαράσταση όλων. Όταν το χάρισμα της προσφοράς συνδυάζεται και με ανιδιοτελή κίνητρα τότε διπλό το Μπράβο!
Σας ευχαριστώ από Καρδιάς!
Ο καρκίνος είναι επισκέπτης. Πρόλαβέ τον στο δρόμο πριν σου χτυπήσει την πόρτα. Αυτό που μπορείς κάντο. Τα υπόλοιπα άφησέ τα στο Θεό. Εκείνος ξέρει καλύτερα.
Έφη Τ.