ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρόσκληση σε Σύσκεψη Σωματείων την Τέταρτη 26 Οκτωβρίου
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Πρέβεζα καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στην πλατιά σύσκεψη των εργατικών σωματείων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, με θέμα την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της 24ωρης πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας στις 9 του Νοέμβρη.

Προμήθεια Ειδ. Επιχειρησιακού Εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου
Τη σύμφωνη γνώμη για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και την προκήρυξη υποέργου της πράξης «Προμήθεια Επιβατηγών Οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου», διατυπώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ήπειρος».
Το συγκεκριμένο υποέργο αφορά στην «Προμήθεια Ειδικού Επιχειρησιακού Εξοπλισμού – Τμήματα 3, 5, 6, 7, 8 και 9», με προϋπολογισμό 176.174 ευρώ. Ειδικότερα αφορά σε:
-Ομάδα ΙΙΙ: Εξοπλισμός δασοπυρόσβεσης και μέσα ατομικής προστασίας.
-Ομάδα V: Εξοπλισμός αναβάθμισης πλωτού μέσου.
-Ομάδα VI: Θερμικά κιάλια επιτήρησης.
-Ομάδα VII: Τετρακόπτερα (DRONE).
-Ομάδα VIII: Εξοπλισμός υπαίθριων εγκαταστάσεων προσωρινής φιλοξενίας πληγέντων.
-Ομάδα IX: Ρυμουλκούμενα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και ιστοί φωτισμού.

Συγκρότηση του Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. σε σώμα 
Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της ΕΝΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.) όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις εκλογές στις 29 Σεπτεμβρίου 2022, συνεδρίασαν στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα. Λαμβάνοντας υπόψη την από 19-10-2022 αίτηση παραίτησης της εκλεγμένης συμβούλου της παράταξης «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Μηχανικών»
Μαρκάτη Ελένης υπέρ του Μισηρλή Γεώργιου, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού, ως εξής:
1. Πρόεδρος: Λιλής Παύλος
2. Αντιπρόεδρος: Καραγιώργος Χρήστος
3. Γενικός Γραμματέας: Μπόττης Μιχαήλ
4. Ταμίας: Τσιμούρη Σπυριδούλα
5. Αν. Γενικός Γραμματέας: Μισηρλής Γεώργιος
6. Σύμβουλος: Γέροντας Αλέξανδρος
7. Σύμβουλος: Παπαδημητρίου Βλάσιος