Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περάνθης

Ο ιδιαίτερα δραστήριος και με προσφορά στους χωριανούς, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Περάνθης διοργάνωσε κοπή πίτας σε συνδυασμό με τις Αποκριές. Μικροί και μεγάλοι, με κέφι, γέλια, χαρά, κομφετί, σερπαντίνες, τσικνίσματα με σουβλάκια, λουκάνικα, μεζεδάκια, κρασί, αναψυκτικά και προπάντων γιόρτασαν στο σχολείο της Περάνθης . Κόπηκε και η καθιερωμένη πίτα και προσφέρθηκαν και δωράκια στα παιδιά που παρευρέθηκαν. Όπως ανέφερε το ΔΣ του Συλλόγου, σε ανάρτησή του «Ζωντάνεψε το σχολείο, γέμισε παιδικές φωνές η αυλή του και μικροί μεγάλοι γίναμε μια χαρούμενη παρέα. Και η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον σύλλογο ήταν η απορία ενός παιδιού. “Μα γιατί δεν μας αφήνουν να πηγαίνουμε σε αυτό το πανέμορφο σχολείο και τρέχουμε από δω κι από κει για να κάνουμε μάθημα;” Καλή Αποκριά σε όλους!»

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Γιαννούλης, ο Αντιπερφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος κ.α.
«Με χαρά συμμετείχα στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εκπολιτιστικού συλλόγου της Περάνθης, που έγινε σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Να ευχαριστήσω την πρόεδρο του συλλόγου κ. Σταυρούλα Τράμπα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, για την όμορφη γιορτή και γενικότερα για τις πολύ καλές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν» σημείωσε σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς.