Επίσημη πρώτη από τον επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπύρο Ριζόπουλο

Παρουσίασε 65 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους- τα 14 ονόματα για την ΠΕ Άρτας

Άνοιξε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με ανοιχτή εκδήλωση όπου παρουσίασε τους πρώτους 65 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.
Με μία σειρά ερωτημάτων επιτέθηκε στην Περιφερειακή Αρχή αλλά και στην κυβέρνηση που δίνει απλόχερη στήριξη ενώ η λέξη «αλλαγή» ήταν αυτή που κυριάρχησε στην ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου, για τον οποίο ακούγεται πως μπορεί να υπάρξει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
«Είναι κομμάτι του κυβερνητικού έργου ο εμπαιγμός των Ηπειρωτών με τους οδικούς άξονες… Στηρίζει η κυβέρνηση τον Περιφερειάρχη που παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό.. Είναι κομμάτι του κυβερνητικού έργου τα 50 εκατομμύρια για ντουβάρια και τσιμέντα (Πάρκο Υψηλής Έρευνας), ξέρει η κυβέρνηση την επένδυση στις ΑΠΕ με οικογενειακούς όρους.. Ξέρει για το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Λούρο.. Ποιόν πιστεύει ο Πρωθυπουργός, τον υφυπουργό περιβάλλοντος ή τον περιφερειάρχη» τόνισε στην ομιλία του και καταλόγισε στην Περιφερειακή Αρχή κακοδιαχείριση, σπατάλη και διαπλοκή.
Ο κ. Ριζόπουλος στη συνέχεια ανέφερε ότι συνομιλεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για ενδεχόμενη συνεργασία στο πλαίσιο προγραμματικής σύγκλησης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
«Καμία προγραμματική σύγκληση δεν έχει αξία αν οι τοπικοί παράγοντες των κομμάτων δεν συνειδητοποιήσουν ότι το έγκλημα του 2019 δεν μπορεί να επαναληφθεί… Επιδιώκουμε τη σύγκληση για να βάλουμε τέλος στην απαξίωση της αυτοδιοίκησης. Το μήνυμα είναι δυνατό και καθαρό.. Είναι η σωστή στιγμή για να αναδείξουμε το νέο πρόσωπο της Ηπείρου» κατέληξε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕ ΑΡΤΑΣ 
Στην Άρτα ο κ. Ριζόπουλος ανακοίνωσε 14 ονόματα υποψηφίων που είναι τα εξής:
1.ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Eλεύθερος Επαγγελματίας
2.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ-Λογιστής / Φοροτεχνικός
3.ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ – Ιδιωτική Υπάλληλος
4.ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ – Αγρότης
5.ΔHΜHΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Ιδιωτική Υπάλληλος
6.ΘΕΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ – Οδηγός ΕΟΔΥ
7.ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ – Δάσκαλος
8.ΝΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ – Ιατρός Παθολόγος
9.ΝΤΑΒΛΑΝΤΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – Συνταξ/χος Διοικητής Αστυνομίας
10.ΝΤΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – Αγρότης
11.ΠΑΠΠΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ – Ασφαλίστρια
12.ΣΧΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΘΩΜΑ – Ιδιωτική Υπάλληλος
13.ΤΖΙΟΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ – Συνταξιούχος
14.ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ – Διευθυντής Γυμνασίου