Υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας

Συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Άρτα υπεύθυνα Μαζί”

Την Κυριακή 11-6-2023 έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Κρόνος η δεύτερη συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί».
Σύμφωνα με ενημέρωση από την παράταξη, σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση και ο προγραμματισμός των ενεργειών όσον αφορά την τελική μορφή του προγράμματος του συνδυασμού που θα προσδιορίσει και το όραμά του για το Δήμο Αρταίων, μπαίνοντας πλέον μετά και τις βουλευτικές εκλογές, στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές.

Όπως σημειώνεται η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα με δυναμική, παλμό, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, μα πάνω απ’ όλα με πίστη για τη θετική έκβαση του αγώνα για τον συνδυασμό. Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε για τη μέχρι τώρα δημιουργία του.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμμετοχή των συνδημοτών μας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, όπως επίσης και από τον ενθουσιασμό και την όρεξη των νέων προσώπων που τον απαρτίζουν, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στον τόπο μας, αλλάζοντας νοοτροπίες και υλοποιώντας το όραμά μας. Είμαστε ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και όλοι ΜΑΖΙ για μια Άρτα υπεύθυνα Μαζί! »