Ανανεώσεις συνεργασίας από τον «Α.Ο. Κομποτίου ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

Το ΔΣ του «Α.Ο. Κομποτίου ο ΣΚΟΥΦΑΣ» στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα της ομάδας μας, Απόστολο Μπακόλα καθώς και με τον δεξιό μπακ – χάφ: Διονύση Τσούμαλη , οι οποίοι αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι στο σύλλογο μας την προηγούμενη σεζόν, ενισχύοντας την προσπάθεια που θα κάνουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επιπρόσθετα η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό: “Φώτη Παπανδρέου”, τον επίσης 17χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό: “Άγγελο Τρύφη” και τον 16χρονο κεντρώο: “Κωνσταντίνο Δήμο”, όλοι τους ταλαντούχοι και αποκτημένοι από την ομάδα της «Α.Ο. Ολυμπιάς Αγίας Παρασκευής».
«Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «ΣΚΟΥΦΑ» και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.
Συνεχίζουμε το πλάνο μας πιστά, σε συνεργασία με τον προπονητή μας “Ηλία Μαγκάκη”, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο ρίχνοντας το βάρος μας στα νέα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες» το νίζεται σε ανακοίνωση που υπογράφει για το Διοικητικό Συμβούλιο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΡΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΑΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.