Ο Υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας
Επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κεντρικών Τζουμέρκων δήλωσε τα εξής: « Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο , με υγεία και δύναμη.
Κάθε νέο ξεκίνημα, είναι μια νέα ελπίδα.
Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη όνειρα, αισιοδοξία αλλά και πολύ μεγάλες δυσκολίες.
Το σχολείο ήταν και είναι χώρος μάθησης, γνώσης, ανάπτυξης της προσωπικότητας και του ταλέντου σας.
Παράλληλα, ήταν και είναι ο τόπος στον οποίο διαμορφώνονται σχέσεις και γεννιούνται φιλίες και όνειρα.
Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική και αποδοτική.
Με ψυχική δύναμη, επιμονή, αλλά και πίστη θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρα του καθενός και της καθεμιάς.

«Τα σχολικά χρόνια » είναι τα πιο ωραία της ζωής σας. Να τα απολαύσετε όσο μπορείτε. Να είστε επιμελείς στα μαθήματα, να ακούτε τους δασκάλους σας και να προσέχετε τους συμμαθητές σας.
Πιστεύουμε και ελπίζουμε σε εσάς, γιατί είστε το μέλλον του τόπου μας.
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Δημοτικής Αρχής, η φροντίδα θα πρέπει να είναι συνεχής για την ανεμπόδιστη και αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.
Είναι λυπηρό και ανεπίτρεπτο να αντικρίζουμε σήμερα στο δήμο μας σχολικά κτίρια με σοβαρά προβλήματα και με χώρους υγιεινής έξω από το σχολικό κτίριο, και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα σταθώ δίπλα σας, για μια άρτια σχολική χρονιά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ μαζί σας προκειμένου να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Μας ενώνει η κοινή αγάπη για τους μαθητές και τις μαθήτριες, η κοινωνική ευαισθησία και ο στόχος να δημιουργήσουμε ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες για ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά».