Γιώργος Αθανασούλας υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων

Εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού και των υποψήφιων

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Βουργαρέλι

Στο Βουργαρέλι Άρτας, την έδρα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων ο Γιώργος Αθανασούλας υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».
Όπως σημειώνει ο Γ. Αθανασούλας «απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις συνδημοτισες και συνδημότες του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού μας και να γνωρίσετε από κοντά και να συνομιλήσετε με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού μας. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς».
Να σημειωθεί πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΟΡΑΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Άρτας, αποτελείται από 48 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 71 τοπικούς συμβούλους.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Αθανασούλα και των υποψήφιων συμβούλων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κ. Τζουμέρκων.
Πρόσφατη είναι και η περιοδεία του συνδυασμού στα “Τζουμοχωρια”, Γραικικό, Κουκούλια, Γουριανά, Ρωμανό και Κάτω Γραικικό
Στις ομιλίες του ο Γιώργος Αθανασούλας απευθυνόμενος στους καυοίκους των χωριών του ορεινού αυτού Δήμου κάνει λόγο για «συστράτευση για τη νίκη την ανανέωση την ελπίδα και την προοπτική στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων».
Όπως σημειώνει «οι περιοδείες ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού μας συνεχίζονται με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τις θέσεις και το πρόγραμμα μας και κυρίως για την αλλαγή νοοτροπίας που πρεσβεύουμε στον τρόπο διοίκησης του δήμου. Διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός του δημοσίου χρήματος είναι οι βασικές μας αρχές διοίκησης που θα ακολουθήσουμε ως επόμενη Δημοτική Αρχή».