Δημήτρης Καραβασίλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ‘’Αρτινών Συνεργασία’’ του Χρήστου Τσιρογιάννη

Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, τόπο καταγωγής του πατέρα του γνωστού γιατρού Λάμπρου Καραβασίλη, με την παράταξη του νυν Δημάρχου Χρήστου Χασιάκου, ο Τοπογράφος Μηχανικός Δημήτρης Καραβασίλης, είχε το χρονικό διάστημα για να αποκτήσει αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία αλλά και δυνατότητες επίλυσης θεμάτων καθημερινότητας των δημοτών αλλά και υλοποίησης τεχνικών προγραμμάτων και έργων.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αρταίων, με το συνδυασμό ‘’Αρτινών Συνεργασία’’ του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.

Ο Δημήτρης Καραβασίλης, 43 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Άρτα, Τοπογράφος Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας με δικό μου τεχνικό γραφείο μελετών από το 2006, με αντικείμενα τοπογραφικών, πολεοδομικών, αστικών μελετών, κτηματολογίου, οδοποιίας κ.α. εργάζεται ανελλιπώς στο αντικείμενο του τα τελευταία 17 χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνας και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Παντρεμένος με την Σοφία Θεοδώρου και έχουν δύο παιδιά, τον Λάμπρο 13 και την Έφη 8 χρονών.
Όπως ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του: «Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Αρταίων δεν είναι μια απόφαση που ήρθε ξαφνικά. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη που μεγάλωσα ως παιδί, πάντα με ενδιέφεραν οι εξελίξεις στην Άρτα. Τα έργα που υλοποιούνται , “τα ανοιχτά μέτωπα” όπως το Ξενία στο κάστρο, η οριοθέτηση του ποταμού Αράχθου, τα πολεοδομικά και οικιστικά προβλήματα της πόλης, οι δραστηριότητες και ο τρόπος ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στον κάμπο καθώς και οι χρήσεις γης εντός αυτού.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος στα Κεντρικά Τζουμέρκα τα τελευταία 9 χρόνια κατάλαβα ότι για να μπορέσω να προσφέρω ουσιαστικά με τις ιδέες και τις τεχνικές μου γνώσεις όπως και να στηρίξω αυτά που θεωρώ ουσιαστικά για την πόλη που μεγάλωσα και που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, θα πρέπει να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Αυτό πιστεύω πως μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αρταίων, του Χρήστου Τσιρογιάννη, που ξέρω καλά ότι ως μηχανικός σε θέσεις ευθύνης και γνώστης των θεμάτων χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκούς πόρους πέτυχε ένα σύνολο έργων κατά τη θητεία του στα έτη 2014-2023.
Πιστεύω απόλυτα στους ανθρώπους που, εκτός από όραμα και διάθεση για προσφορά, έχουν και τα απαραίτητα προσωπικά εφόδια για να ηγηθούν της προσπάθειας που χρειάζεται προκειμένου η πόλη μας σταδιακά να αλλάξει προς το καλύτερο, γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές του Οκτωβρίου, ώστε να συμμετέχω μέσω του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στην προσπάθεια αυτή».