«Γιάννενα – όμορφη Πόλη»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Παρουσία πλήθους κόσμου, σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα – όμορφη Πόλη» και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα της παράταξης, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Αρχικά ο κ. Κολόκας ευχαρίστησε τους χίλιους περίπου παρευρισκόμενους και υποψήφιους με την «Όμορφη Πόλη» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα στον Δήμο Ιωαννιτών.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της «Όμορφης Πόλης», είπε: «Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας θα βρείτε πρόσωπα καθαρά, αξιόπιστα και ειλικρινή. Στοχεύουμε, οι νέοι, να νιώσουν την ασφάλεια, πως μπορούν να ζήσουν στα Γιάννενα και να δημιουργήσουν οικογένεια έχοντας όλα τα εφόδια για υψηλή ποιότητα ζωής. Εσείς μας δίνετε τη δύναμη να κάνουμε την όμορφη πόλη μας ακόμη ομορφότερη. Συνεπώς, εσείς είστε εκείνοι που θα μας δώσετε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας με την ψήφο σας», του οποίου τις βασικές αρχές παρέθεσε ο κ. Κόλοκας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, ανέλυσε τους επτά «πυλώνες» πάνω στους βασίζεται το πρόγραμμα της παράταξης «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη».
Αυτοί είναι:
1.Η λίμνη Παμβώτιδα, το οικοσύστημά της και το νησί.
2.Περιβάλλον και ποιότητα ζωής – «Έξυπνη Πόλη».
3.Κοινωνική Πολιτική – Παιδεία – Πολιτισμός και Αθλητισμός.
4.Τουρισμός – Τοπική Οικονομία – Απασχόληση.
5.Καθαριότητα, Ανακύκλωση, συντήρηση έργων και πρασίνου.
6.Εξοικονόμηση Ενέργειας.
7.Πολιτική Προστασία.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, ανέλυσε τους παραπάνω τομείς, δίνοντας στη δημοσιότητα συγκεκριμένες προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη», προτάσεις που όπως ο ίδιος εξήγησε, προέκυψαν μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής και μεγάλης προσπάθειας του ίδιου και συνεργατών του, και καταλήγοντας είπε: «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας στον συνδυασμό «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη». Βοηθήστε μας να κάνουμε την πιο όμορφη πόλη στα μάτια και τις καρδιές μας, ακόμη ομορφότερη. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ. Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλή επιτυχία στην παράταξη μας και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Με τη νίκη».
Με το τέλος της ομιλίας του ο κ. Κολόκας, παρουσίασε αναλυτικά όλες και όλους τους υποψήφιους για τον Δήμο Ιωαννιτών, για τις Δημοτικές Ενότητες και τις Τοπικές Κοινότητες.