1η έκθεση INDUSTRY.TEC για το βιομηχανικό εξοπλισμό!

-Στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 η πολλά υποσχόμενη 1η έκθεση INDUSTRY.TEC στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία
-Προηγμένη τεχνολογία, έξυπνες λύσεις και καινοτόμες ιδέες για το βιομηχανικό εξοπλισμό στην 1η INDUSTRY.TEC
-Η κορυφαία τεχνογνωσία για το βιομηχανικό εξοπλισμό και την ανάπτυξη της βιομηχανίας στο INDUSTRY.TEC Forum
Η 1η έκθεση INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός εξοπλισμός έρχεται στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, για να θέσει στο επίκεντρο καινοτόμες τεχνολογίες, νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές που διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο της βιομηχανίας.
Επιχειρήσεις και φορείς ανταποκρίνονται, στηρίζουν και ενθαρρύνουν την απόφασή μας να επαναφέρουμε μία έκθεση που φέρνει κοντά τη βιομηχανία με τις εταιρείες εκείνες που μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της σε σύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκθέτες, που εκπροσωπούν σημαντικά ελληνικά και παγκόσμια brand, καθώς κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι βιομηχανικού εξοπλισμού θα παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κλάδος.

INDUSTRY.TEC Forum
Για τρεις ημέρες το πολυθεματικό και επίκαιρο συνεδριακό πρόγραμμα θα αποτελέσει πολύτιμη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να ενημερωθούν σχετικά με κάθε πτυχή του κλάδου μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και σεμινάρια φέρνοντας στο προσκήνιο κάθε ζήτημα που απασχολεί τη βιομηχανία σήμερα.
Η 4η βιομηχανική επανάσταση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η οργάνωση και διαχείριση των βιομηχανικών χώρων, αλλά και τα logistics και η πιστοποίηση θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα συζήτησης κατά τη διάρκεια του INDUSTRY.TEC Forum.