Κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών Την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άρτας, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας.

Ομιλητές θα είναι ο κος Γιάννης Τσίμαρης, Βουλευτής Ιωαννίνων και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Κατερίνα Ρίζου. «Με την κοινωνία στο προσκήνιο, σας θέλουμε όλους εκεί» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άρτας.

Εν τω μεταξύ στα πλαίσια περιοδειών υποψήφιων ευρωβουλευτών η Κατερίνα Ρίζου παραβρέθηκε και μίλησε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Λευκάδα με ομιλητές τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Γερουλάνο και την συνυποψήφια Ευρωβουλευτή Βρεττού Αγάθη-Ρόζα.

Επίσης την Άρτα επισκέφθηκε ο Φίλιππος Σαχινίδης υποψήφιος Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Ο Φ. Σαχινίδης, πρ. Υπουργός Οικονομικών με εμπειρία με γνώση , ένας πολιτικός με λόγο μεστό, συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας.

Επίσης στην Άρτα ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε περιοδεία συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νίκο Λίγκα και με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης, ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας Θανάση Τρομπούκη. Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χρήστο Γκόκα, όπου όπως σημειώνει με ανάρτησή του ο Θ. Ζαγοράκης «είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά μιας πολύ ενδιαφέρουσας και παραγωγικής συζήτησης με τον Δήμαρχο κ. Χριστόφορο Σιαφάκα, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αγγέλα Τσωλα και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων κ. Λάμπρο Κοσμά, Αθλητισμού κ. Χρήστο Γιώτη και Πολιτισμού κ. Χαρακλιά Κωνσταντίνο».