Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην Άρτα

Στην Άρτα βρέθηκαν τη Κυριακή 2/6 η Γκίκα Λουίζα υποψήφια ευρωβουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και ο Ρίζος Μιχάλης μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α οι οποίοι μίλησαν σε ανοιχτή συγκέντρωση που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή Άρτας για τις ευρωεκλογές στο χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας.

Η υποψήφια Γκίκα Λουίζα τόνισε: «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμμετέχει στις ευρωεκλογές για να καταγγείλει όλα αυτά στον λαό και να εκπροσωπήσει μια άλλη προοπτική για τα εργατικά συμφέροντα.

Πιστεύουμε ότι μονόδρομος δεν είναι η αποδοχή αλλά η σύγκρουση με την άθλια πολιτική τους. Γι’ αυτό ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία σημαίνει ενίσχυση των μαχητικών αγώνων, στήριξη στη δύναμη που είναι μπροστά χωρίς συμβιβασμούς όπου δίνονται μάχες:
-Στους αγώνες για να σπάσει η λιτότητα, για αυξήσεις πολύ πάνω από τον πληθωρισμό, για ΣΣΕ.
-Στον μεγαλειώδη αγώνα των φοιτητών και της νεολαίας, για να ανατραπεί ο νόμος για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.
-Στις μάχες των υγειονομικών για δημόσια και δωρεάν υγεία.
-Στην πάλη ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή.
-Ενάντια στον πόλεμο και στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα από την Γάζα μέχρι την Ουκρανία. Για να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας στο πολεμικό σφαγείο.
-Στους αγώνες που ζητάνε δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη και για το ρατσιστικό έγκλημα στη Πύλο.

Αυτό την λογική εκπροσωπεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θέλουμε να ενισχυθεί και στις ευρωεκλογές.
Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Ρίζος Μιχάλης ο οποίος τόνισε: « Ενώ απομένει λίγο διάστημα για τις ευρωεκλογές, η συζήτηση είναι επιδερμική. Κι όμως είναι μια περίοδος που διακυβεύονται πολύ σοβαρά θέματα, από τον πόλεμο που επεκτείνεται και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα έως την ακρίβεια που κλέβει τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη και θρέφει τα μεγάλα κέρδη του ελληνικού και πολυεθνικού κεφαλαίου, την άνοδο του σύγχρονου ολοκληρωτισμού αλλά και την καλπάζουσα περιβαλλοντική κρίση….

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρεμβαίνει στις ευρωεκλογές θέτοντας ψηλά το θέμα της συνολικής αντίθεσης κατά της ΕΕ. Γιατί όποια πετρά της αντιλαϊκής πολιτικής και αν σηκώσουμε βρίσκουμε από κάτω τις ντιρεκτίβες και τους κανονισμούς της ΕΕ».

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα συνεχίσει τις εξορμήσεις της στη πόλη της Άρτας ενώ τη Πέμπτη 6/9 κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια Γκίκα Λουίζα γιατρό μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νοσοκομείο της Άρτας.