Κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου σε περιοχή της Άρτας

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού σε περιοχή της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 11-03-2024, οι κατηγορούμενοι στάθμευσαν το όχημά τους έξω από σπίτι ηλικιωμένου, τον προσέγγισαν και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αποσπάσουν από την τσέπη του παντελονιού του, χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Συλλήψεις αναζητούμενων προσώπων στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς
Σε δύο (2) συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς κατά το τελευταίο 24ωρο.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για:
• αλλοδαπό, που είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 1 μήνα για ενδοοικογενειακή βία,
• αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του ΚΟΚ
Συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

!Θανατηφόρο τροχαίο
Στις 19-06-2024 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Ιωαννίνων –Μπάφρας, στο ύψος της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη 18χρονο ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.