Εκδήλωση της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον. Τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την πάθηση είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Η Ένωση ευχαριστεί τους γιατρούς, κο Σπύριδων Κονιτσιώτη Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής Π.Π.Γ.Ν.Ι., κα Βασιλική Κωσταδήμα Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Νευρολογικής Κλινικής Π.Π.Γ.Ν.Ι., και τον κο Γεώργιο Ι Βασιλειάδη MD, PhD, SFEBPRM, Φυσίατρο Επιμελητή Α΄, ΦΙΑ Π.Π.Γ.Ν.Ι. για την προθυμία και την άμεση ανταπόκριση τους στις προσπάθειες της Ένωσης για ενημέρωση!

Επίσης ευχαριστεί τους κο Ιωάννη Τσίμαρη Ουρολόγο, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων, κα Ελένη Περιστέρη Αντιπεριφερειάρχη Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Υγείας, κα Αγνή Νάκου Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη, κα Σοφία Μαρκούλα Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αναπληρώτρια Δημάρχου, κα Μαργαρίτα Γκογκάκη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Κοινωνικής Πρόνοιας και κα Καλλιρρόη Ζηκίδου-Ντάση Διευθύντρια της Μέριμνας και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών, που τίμησαν την εκδήλωση με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους, τον Προϊστάμενο και τους Νοσηλευτές της Νευρολογικής Κλινικής Π.Π.Γ.Ν.Ι. για την αμέριστη συμπαράσταση, τα μέλη και τους φίλους για τη μεγάλη συμμετοχή και τη συνεχή υποστήριξη τους!
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα! Τηλ. Επικοιν.: 6976815905