Mε στοχευμένη τουριστική προβολή του Δήμου Αρταίων Η Άρτα στο περιοδικό της Fraport "Incredible Greece"

Στo πλαίσιο της στοχευμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Αρταίων, στην οποία περιλαμβάνονται και οι καταχωρίσεις τουριστικού περιεχομένου σε έντυπα περιοδικά και με αφορμή την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου, ξεκίνησε η διαφημιστική καταχώριση στο περιοδικό “INCREDIBLE GREECE”, τo επίσημο περιοδικό των αεροδρομίων Fraport Greece.

Η Άρτα και η μοναδική της ομορφιά κατακτούν τις σελίδες του περιοδικού “Incredible Greece”, του επίσημου περιοδικού των αεροδρομίων Fraport Greece. Μέσα από αυτό το εξαιρετικό φόρουμ, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα όμορφα τοπία και τις πολιτιστικές αξίες της περιοχής μας.

Το περιοδικό “INCREDIBLE GREECE” δίνει την ευκαιρία για διαφήμιση σε μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς: Μια μοναδική ευκαιρία προβολής στα εκατομμύρια ταξιδιώτες των αεροδρόμια αυτών των προορισμών, μέσω μιας πολυτελέστατης έκδοσης με διάρκεια 6 μηνών και συνολικού τιράζ έως 150.000 τεύχη ανά έκδοση. Το περιοδικό είναι διαθέσιμο σε όλους τους ταξιδιώτες, με όποια αεροπορική εταιρεία και αν επιλέξουν και διατίθεται εντελώς δωρεάν στους χώρους των αφίξεων. Πρόκειται για μια υψηλής αισθητικής, μεγάλου μεγέθους έκδοση, που υποδέχεται τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών, παρουσιάζοντας τους μέσα από ένα σύγχρονο, βιωμα-τικό και εμπειρικό περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για τον προορισμό τους. Ο τόπος, οι άνθρωποι, οι συνήθειες, η φιλοξενία, η γαστρονομία, η αισθητική, η αρχιτεκτονική, η μόδα, οι δημιουργίες, οι παραδόσεις, η ιστορία, η κουλτούρα, η δια-σκέδαση, ο τρόπος ζωής και εν τέλη η “εμπειρία” του να βρίσκεται κάποιος στην Ελλάδα.
Συνοπτικά παρατίθενται κάποια στοιχεία για το περιοδικό και τις δυνατότητες προβολής μέσω διαφημιστικής καταχώρησης:

Quick Facts: 14 Αεροδρόμια
Πάνω από 35εκ. Ταξιδιώτες (est.2024)
Πάνω από 100,000 copies / έκδοση
Σε ειδικά stands εντός των αεροδρομίων
Αποκλειστικότητα εντός των αεροδρομίων της FG

Η προβολή του Δήμου Αρταίων στο συγκεκριμένο περιοδικό θα συμβάλει στον προσδιορισμό της περιοχής ως νέου, ανερχόμενου brand name. Η δημιουργία και καθιέρωση ενός αναγνωρίσιμου brand name είναι το πρώτο βήμα προς ένα «άνοιγμα» του Δήμου προς το τουριστικό κοινό και εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής προς μία ολοκληρωμένη αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αρταίων.
Η φωτογραφία του Αμβρακικού και του συμπλέγματος της Κορωνησίας στην καταχώρηση, (Incredible Greece (incredible-greece.com/el/issues σελ. 163), αποτελεί μια μικρή δειγματοληψία των φυσικών ομορφιών της περιοχής της Άρτας.