ENΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ Στους Μολάους η θεατρική ομάδα της Ένωσης με την παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης»

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας “Ύπόθεσις 19”, παρουσίασε την 17-07-2024 στους Μολάους, στο διαγωνιστικό μέρος του 8ου Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου του Δήμου Μονεμβασίας, την επιτυχημένη παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Η θεατρική μας ομάδα έλαβε τις εξής βραβεύσεις:
ΠΑΠΠΑΣ Χρηστος και ΓΟΥΣΙΑΣ Σωτήριος : πρώτο βραβείο σκηνικών
ΚΟΛΙΟΥ Ελένη : έπαινος γυναικείου ρόλου
ΜΠΟΤΣΑΡΗ Αναστασία : έπαινος γυναικείου ρόλου
ΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗ Μαριάνθη : έπαινος γυναικείου ρόλου

Επίσης, οι ΜΠΟΤΣΑΡΗ Αναστασία και ΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗ Μαριάνθη ήταν υποψήφιες για το βραβείο του β΄ γυναικείου ρόλου και ο ΠΑΠΠΑΣ Χρήστος για τα καλύτερα κοστούμια.

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν την ανωτέρω παράσταση, η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα ευμενή σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Μονεμβασίας και την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ για την άψογη φιλοξενία τους, όλους τους εθελοντές, το κοινό καθώς και την κριτική επιτροπή που συντέλεσαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Χαρακλιά και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Μαίρη Λυγούρα για την ευγενική τους υποστήριξη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις: «ΓΑΤΣΙΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ» και «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ» για τη διάθεση τοπικών προϊόντων, τα οποία προσφέρθηκαν στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ.
Επαιξαν: Χαλκιάς Βασίλης, Καρέζος Γεώργιος, Μπότσαρη Αναστασία, Σακαγιάννη Μαριάνθη, Κολιού Ελένη, Βαρέλη Παρασκευή, Παπαϊωάνου Αριστοτέλης, Παπαδημητρίου Ευαγγελια, Νάτσιου Καλλιόπη, Φελέκης Ιωάννης
Σκηνικά: Παππάς Χρήστος, Γούσιας Σωτήριος, Επιμέλεια μουσικής: Αθανασίου Χρήστος, Υποβολέας: Σγώρα Κωνσταντίνα.