Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην 2η Εκπτωτική Νύχτα

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου την Τρίτη 30 Ιουλίου στην 2η Εκπτωτική Νύχτα στην Άρτα η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Αρταίων και το Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση δόθηκε η ευκαιρία στους καταναλωτές για πολλά και όμορφα εμπορεύματα αλλά για αρκετούς δεν ευοδώθηκε η προσμονή αφού δεν αντάμωσαν οι δρόμοι της επιθυμίας με την ποσότητα των «βαλαντίων» που ήταν διαθέσιμα ιδιαίτερα αφού ήταν τέλος του μήνα.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη και την EMILY στην πλατεία Σκουφά στις 23.00 το βράδυ όπου η είσοδος ήταν ελεύθερη προσφέροντας κέφι και χορό στο πολυπληθές κοινό το οποίο τίμησε με τη παρουσία τους την εκδήλωση κατακλύζοντας κυριολεκτικά το χώρο.
Από νωρίς το απόγευμα άνθρωποι όλων των ηλικιών κινήθηκαν σαν ένα ποτάμι ελπίδας προς την οδό Σκουφά στην Άρτα όπου λόγω των έργων του Open Mall το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη έχει προς το παρόν «πληγές» επικινδυνότητας στο οδόστρωμα αφού η όλη διαδικασία κατασκευής είναι σε πλήρη εξέλιξη..

Μεγάλη η προσέλευση όμως αυτοί που κρατούσαν τσάντες με τα οικονομικά αποκτήματα τους ήταν περιορισμένοι. Προτεραιότητα δόθηκε στα παιδιά αλλά και πάλι όπου αυτό ήταν θεμιτό.
Τουλάχιστον μπόρεσαν οι καταναλωτές να χαρούν όλη αυτή τη γιορτή της αναζήτησης του πολυπόθητου αγαθού που κάποιες φορές όσο και το γύρευαν ανάμεσα στα χρώματα, τις υφές και το στυλ δεν κατάφερναν να το αποκτήσουν, με το χαμόγελο της αποχώρησης αλλά και της προσμονής να τους συνοδεύει. Η κατάσταση και του εμπορικού κόσμου δεν είναι αυτή που να μπορεί να προσφέρει τις μεγάλες ευκαιρίες αφού ο καθημερινός τζίρος κυλά όλο και ποιο χαμηλά ενώ τα έξοδα των επιχειρήσεων είναι στα ύψη.

Υπήρξε βέβαια μέσα από την όλη διοργάνωση μία αισιόδοξη κινητοποίηση γιορτής τέτοια που να μην έχει και μεγάλη σημασία τελικά αν είχε βρεθεί προς το παρόν κάτι ουσιαστικό που να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα μας.
Τροφοδοτήθηκε βέβαια η αναζήτηση τις νέας ιδέας για τις μελλοντικές έξυπνες αγορές. Τα τραγούδια της κεφάτης συναυλίας με τα πανέμορφα εφέ που σιγοψιθυρίζοντας μας ακολούθησαν ως το κατώφλι του σπιτιού, αλλά ίσως και για πολύ αργότερα, ήταν από τα οικονομικότερα και ουσιαστικότερα εκπτωτικά πακέτα της πολύ όμορφης βραδιάς πέρα από τις όποιες κακοτοπιές.