Επιτυχημένη Η 2η Εκπτωτική Λευκή Νύχτα

Παρά τις εργασίες για το Open Mall συμμετείχε πλήθος κόσμου

Μια Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Έχει και την Υποστήριξη του Δήμου Αρταίων

Οι τυχεροί της Ηλεκτρονικής Κλήρωσης για τα Δώρα

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η 2η Εκπτωτική Νύχτα – Λευκή Νύχτα, στο κέντρο της πόλης της Άρτας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλια του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, που τυγχάνει και της στήριξης του Δήμου Αρταίων.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμος Αρταίων εκφράζει τη στήριξή του στη 2η Εκπτωτική Νύχτα – Λευκή Νύχτα, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 30 Ιουλίου, υπό την οργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.
Όπως σημειώνεται και σε σχετική ενημέρωση από τον Δήμο, η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να βγουν στην πόλη, να κάνουν τις αγορές τους και να απολαύσουν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Παρά τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης για το Open Mall και οι οποίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, η κίνηση στην αγορά της οδού Σκουφά ήταν εξαιρετικά αυξημένη μέχρι αργά το βράδυ, και οι συμπολίτες επισκέφθηκαν τα καταστήματα. Η βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία με τον Δήμου Αναστασιάδη στην πλατεία Σκουφά, όπου πλήθος κόσμου, με προεξάρχουσα τη νεολαία, διασκέδασε και χόρεψε.

Ο Δήμος Αρταίων συγχαίρει τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας για την όμορφη πρωτοβουλία και εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη χρονιά. Η στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων αποτελεί για τον προτεραιότητα, καθώς συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Κλήρωση και Δώρα
Μετά την ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε ζωντανά στον Art tv οι λαχνοί που αντιστοιχούν στα Δώρα της Εκπτωτικής Νύχτας είναι αυτοί που εμφανίζονται στον πίνακα.
Τις κάρτες των δώρων οι τυχεροί θα τις παραλαμβάνουν από το κατάστημα Zen στην κεντρική πλατεία κάτω από την Νομαρχία ,της κυρίας Κωστουλα Γεωργίας Αντιπροέδρου του Συλλόγου .