Συλλήψεις για ηχορύπανση από καταστήματα διασκέδασης στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν στις 26-8-2024 μετά τα μεσάνυχτα από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων ημεδαπός και ημεδαπή, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, διότι λειτουργούσαν ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου γινόταν χρήση μουσικής, η ένταση της οποίας διαπιστώθηκε ότι υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.

Εξιχνίαση κλοπής από σπίτι στην Άρτα
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, που έλαβε χώρα στις 22/08/2024 σε περιοχή της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, διέρρηξε κατοικία ημεδαπής, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη στην Άρτα
Ημεδαπός προσποιούμενος τον λογιστή έκλεψε πάνω από 4.000 ευρώ
Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πράξη που έλαβε χώρα την 8-5-2024, στην Άρτα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος, προσποιούμενος τον λογιστή, τηλεφώνησε σε ημεδαπό στην Άρτα και με το πρόσχημα παροχής επιδόματος (market pass), τον έπεισε να ακολουθήσει τις οδηγίες του για να εισπράξει δήθεν το επίδομα, με αποτέλεσμα να μεταφέρει, χωρίς να το αντιληφθεί, το χρηματικό ποσό των (4.115) ευρώ, σε λογαριασμό που διακριβώθηκε ότι ανήκει στον κατηγορούμενο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.