Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου - Ποια θέματα για την Άρτα περιέχονται στην Ημερήσια Διάταξη

Την Τρίτη 3-9-2024 και ώρα 9:30 στην 26η συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την ΠΕ Άρτας και τα εξής:
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ασφαλτικές εργασίες στην περιοχή Βουργαρελίου Άρτας», αναδόχου «Γ.Ν.& Θ. ΘΩΜΑΣ Ο.Ε.», μέχρι την 27-10-2024.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων Π.Ε. Άρτας», αναδόχου «ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Π.Ε.», μέχρι την 31-12-2024.
-Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) Γ. Καραϊσκάκη» αναδόχου «Κ/Ξ ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΒΩΤΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός αντιπλημμυρικής τάφρου στον κάμπο της περιοχής Χανόπουλου (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση φθορών στον νερόμυλο στον Καταρράκτη Άρτας (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση και αποκατάσταση λίθινων βάθρων τεχνικών και γεφυρών σε οικισμούς των Κεντρικών Τζουμέρκων (παροχή υπηρεσιών)».
-Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 11-06-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού € 70.000,00 με ΦΠΑ.
-Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 18-07-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Νέες εργασίες συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας», προϋπολογισμού € 148.000,00 με ΦΠΑ.
-Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 28-06-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συνδρομή στον καθαρισμό τάφρων και διωρύγων Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων υδατορεμάτων Π.Ε. Άρτας για το έτος 2023», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΜΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 31-10-2024.
-Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συνδρομή στον καθαρισμό τάφρων και διωρύγων ΠΕ Άρτας για το έτος 2022», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ».
-Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση στραγγιστικών έργων ΠΕ Άρτας για το έτος 2021», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΦΕΛΕΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ».
-Έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση δρόμου με τσιμεντόστρωση στον συνοικισμό Μακρύκαμπου της κοινότητας Αγνάντων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εξομάλυνση καθίζησης εκατέρωθεν της γέφυρας στα όρια Μονολιθίου Πλατανούσας επί της επαρχιακής οδού Γέφυρας Πλάκας – Άρτας (παροχή υπηρεσιών)».