Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη από τον Στέφανο Ζούμπα

-H παράταξη Ήπειρος Όλον Τόπος να Ζεις με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, συγχαίρει τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

-Η νίκη του αποτελεί μήνυμα ανανέωσης και ενότητας για το κίνημά μας και για όλους όσοι πιστεύουν στις αρχές της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου.

-Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη σηματοδοτεί την συνέχιση μιας νέας εποχής για το ΠΑΣΟΚ, με στόχο την ενδυνάμωση της παράταξής μας και την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

-Με όραμα και αποφασιστικότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα εργαστεί για το καλό της χώρας, με σεβασμό στις αξίες και τις παραδόσεις του κινήματός μας, αλλά και με προσανατολισμό στις ανάγκες της νέας εποχής.

-Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είναι ένας όμορφος και διαρκής αγώνας.

-Η παράταξη Ήπειρος Όλον Τόπος να Ζεις εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους προέδρους καθώς και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας για την άψογη εκλογική διαδικασία.

-Σ΄ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί θα τον δώσουμε για να καθορίσει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ως πρωταγωνιστής, το αυριανό πολιτικό σύστημα.

-Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και είμαστε βέβαιοι ότι η ηγεσία του θα προσφέρει νέες προοπτικές και ελπίδα για όλους τους πολίτες.

ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Επικεφαλής Παράταξης
“ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ”