"Κοινό των Ηπειρωτών"

Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης στην Άρτα

Στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” στην Π.Ε. Άρτας, προχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ζάψα, ο οποίος στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων, είπε και τα εξής:

«Το «Κοινό των Ηπειρωτών» βρίσκεται σήμερα στην Άρτα για να παρουσιάσουμε τους πρώτους υποψηφίους που θα συνταχθούν σε αυτή την προσπάθεια να φέρουμε την Ήπειρο στο προσκήνιο και παράλληλα, την Άρτα, τη δεύτερη μεγάλη πόλη της περιφέρειας, στη θέση που επιβάλλει ο πολιτισμός και η ιστορία της, αλλά και η σημερινή δυναμική της.
Από το 2010, όταν ανέλαβε ο κ. Καχριμάνης την Περιφέρεια αναφέρονταν στην αδυναμία των πρώην νομαρχών, σε Άρτα και Πρέβεζα, να καλύψουν την ανεπάρκεια σε κτιριακές υποδομές. Έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε και τώρα, ως απερχόμενος, είναι αυτός που θα πρέπει να απολογηθεί για τις καθυστερήσεις και το κόστος. Στην τελευταία συνεδρίαση «εκμαιεύσαμε» ότι ισχύει η πρόταση για το Στρατόπεδο Παπακώστα, το οποίο αν από την αρχή είχε διεκδικήσει σθεναρά, σήμερα δεν θα βρισκόμασταν στο μηδέν.

Σε κάθε περίπτωση η Άρτα έχει δυνατότητες και το Κοινό των Ηπειρωτών έχει άξιους και ικανούς ανθρώπους να της δώσουν μια ώθηση προς τα εμπρός.
Δέκα από αυτούς παρουσιάζουμε σήμερα.
Πρόκειται για:

-την καθηγήτρια Αγγλικών, με σπουδές στον Τουρισμό, Έλια Στασινού, από το Αθαμάνιο
-τον επιχειρηματία πολιτικό Μηχανικό, Οικονομικό Επόπτη στο Επιμελητήριο Άρτας, Δημήτρη Τρομπούκη, από τους Μελισσουργούς
-τον Οικονομολόγο, διευθυντή του ΔΙΕΚ Άρτας Δημήτρη Τάτση
-τον συνταξιούχο εργοδηγό Γιώργο Τζούμα, από το Γραικικό Αγνάντων
-τον Αντιστράτηγο ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Μέγα
-την Αναπληρώτρια καθηγήτρια Πληροφορικής στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Ουρανία (Ράνια) Γκίζα
-την υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, στη Δ/νση Κοινωφελών Περιουσιών, Ελευθερία Κοσσυβάκη
-τον Φιλόλογο, εκπαιδευτικό στο 4ο Λύκειο Άρτας Ψυλλιά Χριστόφορο, από τα Μηλιανά
-τον Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, Ιωάννη Γκριμπαβιώτη από τον Άγιο Σπυρίδωνα
-τον Επιχειρηματία και Αλιέα, Χρήστο Πάνου, από την Ανέζα».