Έσπασαν το αυτοκίνητο της Γεροβασίλη - Τραυματίστηκε ο αστυνομικός της

Όλγα Γεροβασίλη: Διάψευση διακινούμενης διαρροής από ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το αυτοκίνητο της γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3). Ειδικότερα, η σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ολοκληρώθηκε επεισοδιακά, καθώς άγνωστοι νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ και πέτρες, με τα ΜΑΤ να «απαντούν» με χημικά και βόμβες κρότου λάμψης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων ήταν και εκείνο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας. Τα άτομα αυτά έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου με βαριοπούλα, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν ελαφρά στο πρόσωπο τον οδηγό, ο οποίος ανήκει στην ασφάλεια της κ. Γεροβασίλη.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

Διάψευση
Σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος της Αστυνομίας στη σημερινή (χθεσινή) μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτή Άρτας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη δημοσίευση βίντεο με τη δολοφονική επίθεση γερανοφόρου οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., νωρίτερα σήμερα επί της οδού Ακαδημίας, κατά τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, φέρεται να διατάχθηκε έρευνα από τη ΓΑΔΑ.
Ωστόσο, «αστυνομικές πηγές» διακινούν την παντελώς ψευδή πληροφορία ότι δήθεν το εν λόγω γερανοφόρο όχημα κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας-ασφαλείας που μου είχε χορηγηθεί και το οποίο δέχτηκε σήμερα επίθεση με θραύση κρυστάλλων.
Ουδέν ψευδέστερο.

Ουδέποτε το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας μου ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε από το σημείο αυτοκινούμενο και μάλιστα νωρίτερα! Από πότε για ένα τζάμι χρειάζεται γερανός;
Οι εν λόγω «διαρροές», οι οποίες ήδη αναπαράχθηκαν σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μόνο τυχαίες δεν είναι. Συνιστούν, όμως, κινήσεις πανικού της Κυβέρνησης που προσπαθεί να συσχετίσει τα ασύνδετα και για ακόμη μια φορά να αποσείσει τις ευθύνες της».
Αποτελούν δε απόδειξη ότι ακόμη κι αυτή η έρευνα που φέρεται να διατάχθηκε δεν πρόκειται να ρίξει φως στη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος αλλά είναι εντελώς προσχηματική, για τη συγκάλυψη του γεγονότος.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο. Τους κατανοούμε, όμως, γιατί ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται.