Αναγέννηση Άρτας:Αναγέννηση ΜΠΡΟΣΤΑ

Του Αλκη Παπαχρηστακη

Με τις αρχαιρεσίες στις 6/7/ 2020 η Αναγέννηση Άρτας θα βάλει τις βάσεις για νέες επιτυχίες. Ημουν τρία χρόνια γραμματέας στην ομαδα και προσπάθησα να δημιουργήσω μία οργανωτική δομή ούτως ώστε η ομάδα να μην έχει κάποια από τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν για χρόνια, πλέον η αγαπημένη ομάδα των Αρτινων Φιλάθλων είναι έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με ποδοσφαιριστές και προπονητικό team από την περιοχή μας, χωρίς οφειλές παλιές ή νέες με προπονητικό κέντρο (γαβριά) και με τον αέρα της ιστορίας θα πορευτεί στο Νέο πρωτάθλημα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σαν γραμματέας θέλω να ευχαριστήσω τους πολλούς αγνούς φιλάθλους της αγαπημένης ομάδας που με το ενδιαφέρον που έδειξαν ωθούσαν την ομάδα σε αυτό που όλοι θέλουν: επιστροφή στις μεγάλες ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς για τους οποίους νοιώθω μία προσωπική δικαίωση γιατί ήταν σημαντικό να τους πείσουμε ότι με τη βοήθειά τους η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές θα μας κάνουν όλους περήφανους. Μεγάλη λοιπόν η τιμή από όλους μας στις εταιρείες ή στους απλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα στην ομάδα βοηθώντας οικονομικά ή ψυχολογικά. Δεν θα κάνω ιδιαίτερη μνεία στο διοικητικό συμβούλιο.

Θέλω ομως να τους ευχαριστήσω όλους για τη συλλογική προσπάθεια και την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που υπήρξαν και με την συνεργασία όλων εξασφαλίστηκε η πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας. Τελος να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team γιατί χάρις στην δική τους προσπάθεια που πηγάζει από την αγάπη τους για την ομάδα, την φανέλα, τους φιλάθλους δεν θα είχαμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Αν κάνουμε μία ανασκόπηση στην τριετη πορεία της ομάδας θα δούμε ότι η αγαπημένη των Αρτινων Φιλάθλων ξεκίνησε με αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία και χάρη στη δυναμική της κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό τρία ολόκληρα χρόνια. Είχα διοικητικό ρόλο συντονιστή επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στη δυναμική της Ομάδος και των φιλάθλων με:

1) Τις προσεγγίσεις όλων των θεμάτων (των αθλητών των χορηγιών των φιλάθλων των αρχών
2) Τις λειτουργίες για την εύρυθμη πορεία προς την επιτυχία
3) Τους παράγοντες ανάπτυξης του συλλόγου (υπομονή ωριμότητα και γνώση του αντικειμένου πετύχαμε τον αρχικό στόχο.Επιστροφή.)
4) Τον ρόλο της κοινωνίας. (η κοινωνία μας στήριξε και μας βοήθησε να προχωρήσουμε με απρόσκοπτο τον στόχο που είχαμε βάλει)

5) Τις ιδιαιτερότητες που ήταν αρκετές όμως με σύμπνοια και κατανόηση μπορέσαμε σαν διοικητικό συμβούλιο να ξεπεράσουμε
6)Με πρακτικές λύσεις (χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα ή να μεταφέρουμε στο μέλλον τις απρόβλεπτες ενδεχομένως καταστάσεις που δημιουργούνται δίνοντας πρακτικές λύσεις στην έναρξη τους.
Αυτή είναι η Αναγέννηση Άρτας.

Η ομάδα αυτή υπερασπίζεται αξίες, αξίες όπως αγάπη σεβασμό αλληλεγγύη στήριξη.
Χαίρεσαι να είσαι Αναγέννηση.
Είναι τιμή μου που ασχολήθηκα με την ομάδα αυτά τα τρία χρόνια.
Πλέον η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της (τα βήματα της όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα), η συνοχή σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας είναι σε πάρα πολύ υψηλό βαθμό.
Πλέον λόγω χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ ενεργά σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

(Δεν Θα είμαι στο νέο διοικητικό συμβούλιο) Ομως θα είμαι δίπλα στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο για να βοηθήσω. Όποτε και αν με χρειαστεί. Ολοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η αγαπημένη ομάδα των αρτινών φιλάθλων, γεμίζοντας το γήπεδο και βοηθώντας όπως μπορεί ο καθένας με οποιοδήποτε τρόπο.
Αναγέννηση ΘΕΑ.
Αναγέννηση ΜΠΡΟΣΤΑ.
Αναγέννηση Άρτας, Μία και Μοναδική

Προτεινόμενα για εσάς