Εκλογές στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας

Οι εκλογές του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Άρτας θα πραγματοποιηθούν στις 8-9-10 Ιούλη

Οι εκλογές θα διεξάγονται τις εξής ώρες :
Τετάρτη 8/7 : 14:00 με 22:00
Πέμπτη 9/7 : 14:00 με 22:00
Παρασκευή 10/7 : 14:00 με 22:00

Εκλογική Διακήρυξη της Δ.Α.Σ. 
«Έλα να ψηφίσεις στις εκλογές του Σωματείου σου στις 8-9-10 Ιούλη» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει: « στο σωματείο θα γνωρίσεις τα δικαιώματα σου, τι σημαίνει συλλογική σύμβαση, ωράριο, ρεπό και άδεια, τι ωράριο πρέπει να δουλεύουμε, τι μισθό πρέπει να παίρνουμε και πως θα τα διεκδικούμε.

Το σωματείο μας είναι το δικό μας «αποκούμπι». Αυτό θα σε υποστηρίξει, θα σου σταθεί σε κάθε δυσκολία, θα είναι μαζί σου για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.
Γιατί Σωματείο σημαίνει γνωριμία με τις αξίες και τα ιδανικά της εργατικής τάξης. Ανάπτυξη της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης. Μέσα από το σωματείο θα κρατήσουμε υπερήφανη, αξιοπρεπή στάση για κάθε πρόβλημα. Σωματείο σημαίνει αγκάλιασμα των νέων συναδέλφων και συναδελφισσών που μπαίνουν στον κλάδο μας χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει δικαίωμα. Στήριξη σε κάθε τους βήμα.

Γιατί αλλιώς χτυπάς με ένα δάκτυλο κι αλλιώς με τη γροθιά. Αυτό είναι το σωματείο μας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η δική σου συμμετοχή. Γιατί αυτό που δεν μπορούμε να πετύχουμε ο καθένας μόνος του, μπορούμε να το κατακτήσουμε αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αγωνιστούμε για τα συμφέροντα μας. Έχουμε πληρώσει πολλά – Δε θα πληρώσουμε ξανά.
Στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ συμμετέχουν αγωνιστές από όλους τους εργασιακούς χώρους, έλα να τους στηρίξεις!».