Από τον 4ο όροφο βουτιά στο κενό ζευγαριού στα Ιωάννινα

Από την Άρτα 52χρονος άνδρας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το σοκ που προκάλεσε η βουτιά στο κενό ζευγαριού στα Ιωάννινα, καθώς ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, καθώς οι αρμόδιες αρχές επιχειρούν να λύσουν, την άκρη του νήματος στην υπόθεση του θανάτου ενός ζευγαριού έπειτα από πτώση από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τις σορούς ενός 52χρονου άνδρα από την Άρτα και της 43χρονης συντρόφου του από τα Ιωάννινα εντόπισε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Κυριακής στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας ένοικος που είχε βγει στο μπαλκόνι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πέσει από τον 4ο όροφο όπου νωρίτερα είχε νοικιάσει η γυναίκα διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, και όπως διαπιστώθηκε το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την πτώση αργά το βράδυ του Σαββάτου, αυτή όμως δεν έγινε αντιληπτή από τους περίοικους λόγω του περασμένου της ώρας και των καιρικών φαινομένων καθώς στην περιοχή έβρεχε και είχε έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Ο θάνατος και των δύο επιβεβαιώνει τις υποψίες των αρχών ότι έπεσαν ταυτόχρονα στο κενό, ενώ το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν η μία δίπλα στην άλλη, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης.

Προτεινόμενα για εσάς