Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

«Άλλο ένα οδικό δίκτυο πολύ μεγάλης σημασίας για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη εκσυγχρονίζεται μέσα από έργο της Περιφέρειας Ηπείρου ! Τα μεγάλα κομμάτια του οδικού άξονα Άνω Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Καστανιά και Στρογγυλόκαμπος – Επαρχιακό δίκτυο Άρτας Καρδίτσας τα οποία ταλαιπωρούσαν χρόνια τώρα τους δημότες μας και τους διερχόμενους οδηγούς λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος ( χωματόδρομος ) με έργο και ευθύνη της Περιφέρειας Ηπείρου ασφαλτοστρώνεται !» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Δήμος Ηγουμενίτσας: ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας για παιδιά Α’ Δημοτικού
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδας (ΣΕΛΛΕ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας για παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού, για το σχολικό έτος 2021-2022, την Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, από 09:00 – 14:00, στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον.
Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6907724367 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00) και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προτεινόμενα για εσάς